Nieuws

Eerste samenkomst van het nieuwe VC GREENYARD Maaseik

De technische staf onder leiding van coach Joel Banks kwam vandaag een eerste keer samen met de spelers. Maandag 20 augustus start immers de voorbereiding voor het seizoen 2018-2019.

We heten zes oude en zes nieuwe gezichten van harte welkom in onze STEENGOED Arena: Jolan COX, Robert WOJCIK, Keith PUPART, Timo TAMMEMAA, Jelte MAAN, Just DRONKERS, Andri AGANITS, Jay BLANKENAU, Simon PEETERS, Stef VAN HEYSTE, Elias THYS en Seppe BAETENS.

Na een individuele kennismaking kregen de spelers alle informatie om het nieuwe seizoen goed te starten. Ze ontvingen ook alle trainingsmateriaal van Errea, onze Italiaanse fabrikant van sportkleding, en van Mizuno, onze exclusieve sportschoenleverancier.

Het bestuur wenst iedereen alvast een schitterend seizoen toe. Uiteraard rekenen we ook op onze 7e man en dat zijn natuurlijk onze trouwe supporters!

 

Wout Wijsmans en VC GREENYARD Maaseik beëindigen samenwerking

Wout Wijsmans heeft, na een samenwerking van 3 seizoenen, beslist een andere weg in te slaan.

Van 1997 tot 1999 vond het piepjonge toptalent Wout Wijsmans in Maaseik het ideale opstapje naar een indrukwekkende internationale volleybalcarrière. En het stond toen al in de sterren geschreven dat hij vroeg of laat zou terugkeren. In 2015 kwam Wout die spelerscarrière inderdaad bij ons afronden. Vanaf 2016 kreeg hij van de club bovendien de opdracht om de sportieve lijnen uit te zetten. Dit resulteerde onlangs nog in de 15e landstitel voor het hongerige Maaseik.

VC GREENYARD Maaseik wil Wout dan ook uitdrukkelijk danken voor zijn inzet en wenst hem en zijn familie alle succes!

 

Wij betuigen ons medeleven aan de familie en vrienden van Lambert Peeters…

VC GREENYARD Maaseik vernam vandaag met droefheid het overlijden van Lambert Peeters.

Lambert – zeg maar Bèr – was een icoon van onze club en de frontman bij uitstek van onze vrijwilligers.

Je kon de STEENGOED Arena op zijn minst zijn 2e thuis noemen: ’s morgens vroeg opende hij zijn sportpaleis met de nodige fierheid, en voor het slapengaan fietste hij nog even langs om te controleren of alles wel goed was afgesloten.

Onze spelers, bestuur, medewerkers en alle volleyballiefhebbers zullen hem enorm gaan missen.

Bèr werd geboren op 30 december 1944 en is van ons heengegaan op vrijdag 6 juli 2018.

De afscheidsplechtigheid vindt plaats op woensdag 11 juli om 13.00 uur in aula Vita Humana, Prinsenhoflaan 29 te Maaseik.

In het uitvaartcentrum Vancleef, Mgr. Koningsstraat 4 te Maaseik is er ook gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op dinsdag 10 juli van 18.30 uur tot 19.00 uur.

Onze hele clubfamilie wil haar medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Bèr.

Dikke merci voor alles, Bèr. Rust in vrede…

 

VC GREENYARD Maaseik zoekt trainers voor de mini’s

De 15e landstitel geeft een echte boost en de starters in het volleybal blijven zich spontaan aanmelden.

Hierdoor zijn we op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde trainers voor onze allerkleinsten. Enige voeling met de leefwereld van kinderen is wel noodzakelijk.

Wie weet help jij mee een nieuwe volleybalklepper te kneden, zoals Jelte Maan of andere spelers bij VC GREENYARD Maaseik.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Bram Moors (+32 496 24 29 14 | minis@vcgreenyardmaaseik.be).

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments