Nieuws

Maaseik treurt en rouwt …

In het voorbije weekend bereikte ons drie keer droevig nieuws. Drie trouwe supporters – jarenlang abonnees en ook dit seizoen élke thuiswedstrijd op post – zijn van ons heengegaan. Wil Lommers, Finneke Reeskens en Rik Stryckers maakten deel uit van onze grote familie en waren erg nauw betrokken bij ons wel en wee.

Verslagenheid heerst. Net zoals de hele samenleving wordt ook onze club zwaar op de proef gesteld: sportief, sociaal en economisch, maar dat weegt allemaal niet op tegen het menselijke leed dat onze vrienden en verwanten in en rond onze grote familiekring nu treft.

U kunt hier de rouwadvertenties lezen. Als club buigen we het hoofd en willen we de drie families alle sterkte toewensen in deze moeilijke dagen.

 

Na regen komt zonneschijn!

<p>Foto ZUPP</p>

Het weekend van 21 maart zit erop! Het weekend waarin de lente begint, het weekend waarin normaal de primavera wordt gefietst, van coronacentrum Milaan tot helemaal aan de zonnige kust van Sanremo. Het weekend waarin de 2e speeldag van de play-offs zou worden afgewerkt en we allicht een eerste indicatie zouden krijgen over de échte krachtsverhoudingen tussen Aalst, Achel, Roeselare en GREENYARD Maaseik.

Niks van dat alles, behalve dat de lente wel degelijk begonnen is, mét eindelijk wat mooi weer … De broodnodige zon in deze vreemde tijden.

In dit weekend stonden ook wat feestelijkheden gepland in Maaseik. Halfvasten, jawel, maar zélf denken we toch vooral aan de 60e verjaardag van onze prestigieuze club: 60 jaar, waarvan driekwart in de hoogste klasse, met 16 landstitels en haast evenveel bekers en supercups in amper 30 jaar tijd! Op dat feest zouden we trots ons hagelnieuwe jubileumboek uitdelen. De hele stapel ligt netjes opgeborgen te wachten tot betere tijden. Dat feest komt er later, sowieso.

Kampioenschap zonder Kampioen? Da's Just!

Volleybalclub GREENYARD Maaseik heeft een supportersclub met een 60-tal leden die vooral tijdens thuiswedstrijden (maar ook op verplaatsing) roepen, schreeuwen en trommelen voor twee.

NOLIKO4Ever werd in 2004 opgericht naar aanleiding van onze 100e Europese wedstrijd (tegen het Poolse Kedzierzyn). Maar omdat onze hoofdsponsor van naam veranderde (GREENYARD), heet onze supportersclub voortaan Sterk Es Eik. Wat Sterk Es Eik allemaal doet (en hoe je zelf lid kan worden en welke voordelen dat oplevert), lees je beter op hun eigen website www.sterkeseik.be.

Sinds 2006 is er sowieso de jaarlijkse uitreiking van de Bronzen Schoen voor de favoriete Maaseikspeler van onze diehardsupporters. Die erelijst van 14 kleppers is dan wel kort, maar oogt toch indrukwekkend: nagenoeg allemaal internationals, logischerwijze ook een Nederlands tintje, en heel wat spelers die na hun jaartjes in Maaseik het mooie weer zijn gaan maken bij de absolute top in Europa (en daarbuiten).

Volleybalclub GREENYARD Maaseik dankt

<p>Foto IV Photography</p>

 

 

 

 

 

 

 duizenden mensen:

de oprichters, de harde werkers van het eerste en het laatste uur, de sympathisanten;

de supporters, seathouders, kleine, grote en héél grote sponsors, vroeger en nu;

onze adviseurs, scouts en tipgevers;

de mensen van de pers;

de mensen uit het lokale, provinciale, gewestelijke en nationale politieke leven

die ons hebben gesteund bij onze ambitieuze plannen;

de mensen die onze jeugdteams begeleiden, verplaatsingen rijden met

onze jeugd, vroeger en nu;

de trainers, coaches, verzorgers, teambegeleiders van vroeger en nu;

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments