Nieuws

Meer dan ooit: tijd voor een abonnement!

<p>Foto Inge Vanminsel</p>

Wie het volleybal in Maaseik volgt, van nabij of op enige afstand, herinnert zich zeker de winter van 2019-2020. Vóór er sprake was van corona, ging de STEENGOED Arena uit zijn dak toen de absolute wereldploeg Zenit Kazan in een onvergetelijke sfeer werd afgetroefd. En in diezelfde CL-campagne kregen we daarna thuis ook Ankara en Jastrzebski op de knieën. We begonnen dus met veel ambitie aan de play-offs: we wilden die derde landstitel op een rij! En dán … dook dat virus op. Seizoen 2019-2020 stokte en stopte.

De grote enquête!

Doe je mee aan de grote enquête van de EuroMillions Volley League i.s.m. VC GREENYARD Maaseik?

Op deze manier kunnen we samen ontdekken wat de noden zijn van onze trouwe supporters.

Neem je deel? Dan maak je kans op een getekende wedstrijdbal of wedstrijdshirt. Het duurt slechts enkele minuten en is volstrekt anoniem.

VC GREENYARD Maaseik rekent op jou… Alvast bedankt voor je deelname!

De link is https://nl.surveymonkey.com/r/GREENYARDMaaseik

Franse Belg of Belgische Fransman Gilles Lomba op receptie-hoek

<p>Foto Insta<span>@gilleslomba </span></p>

Is hij een hoekaanvaller of een receptiespeler? De twee. En is hij een Fransman of een Belg? De twee. Gilles Lomba (°18 augustus 1997, 1m97) werd geboren in de Oostkantons, meer bepaald Malmedy, maar week uit naar Frankrijk en kreeg zo naast de Belgische ook de Franse nationaliteit.

Volleybal bleek hem van jongsaf prima te liggen, zodat hij werd opgeroepen voor de Franse jeugdselecties. In 2014 mocht hij (als 17-jarige) met de Franse U19 mee naar het West-Europese jeugdkampioenschap (WEVZA), en in 2015 was hij er opnieuw bij, nu op het Europese U19-kampioenschap. Daarna maakte hij twee seizoenen lang deel uit van 'France Avenir 2024', het Franse toekomstproject dat een veelbelovende generatie royaal op tijd moest beginnen klaarstomen voor het grote werk, meer bepaald de Olympische Spelen van 2024 in de eigen hoofdstad Parijs ...

Henri Treial maakt ons middendrietal compleet

<p><span>Foto Insta<span>@shoot.lo</span> </span></p>

GREENYARD Maaseik heeft iets met Estland: in het recente verleden maakten Timo Tammemaa, Andri Aganits, Keith Pupart en ook nog (heel even) Renee Teppan deel uit van ons team. De Estse internationals hebben hun collega-international Henri Treial ongetwijfeld heel wat positiefs toegefluisterd over hun verblijf in Maaseik, want hun maatje in de nationale selectie heeft zopas enthousiast zijn kribbel gezet onder een contract voor 1 jaar.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be