Nieuws

Het aftellen kan beginnen... Nog 14 dagen!

Het voorbije weekend sparden we in eigen Arena tegen Tectum Achel (4-0) en Dynamo Apeldoorn (NED) (3-1) en zagen knap volleybal. Dit stemt ons optimistisch voor het nieuwe seizoen dat over 14 dagen eindelijk van start zal gaan.

We zijn in volle voorbereiding! 

Onze spelers en coach kregen zaterdag nog een snelcursus autowassen van onze partner Michel Maessen (SOFTWASH EXPRESS) opdat hun auto’s met een ster van GROEP JAM nv steeds zullen blinken in Maaseik en ver daarbuiten.

We kunnen ondertussen terug beroep doen op Joris Berkhout en Veikka Lindqvist die de trainingen mochten hervatten na enkele kleine blessures.

Nog niet present: onze nieuwe middenspeler Josef Polák (CZE) en de Belgische internationals Jolan, Elias en Martin die knap presteren met de Red Dragons op het olympische kwalificatietornooi in het verre China. Succes trouwens!

Tornooiwinst voor GREENYARD Maaseik

<p>Foto Ivo Rutten</p>

VC Limax (NED) organiseerde het afgelopen weekend een 4-landentornooi in onze STEENGOED Arena. Zo konden de aanwezige toeschouwers net voor de competitiestart alvast 2 dagen proeven van topvolleybal aan de Maaskant.

Omdat een aantal spelers nog met hun nationale ploegen in actie zijn, waren nog niet alle deelnemende teams compleet. Desalniettemin werd er op een goed niveau gespeeld.

Het jonge team van VC Limax (NED) met coach Guido Görtzen speelde zondag de kleine finale en moest uiteindelijke het onderspit delven tegen SWD Powervolleys Düren (GER) met de immer vriendelijke hoofdaanvaller Sebastián Gevert.

De finale was een onderonsje tussen het Franse TLM Volley Tourcoing (FRA) met ex-Knack speler Rune Fasteland en GREENYARD Maaseik. Er werden 3 sets gespeeld, de eerste twee tot 25, de derde set tot 15 punten.

Vierlandentornooi wordt 1e test voor VC GREENYARD Maaseik

<p>Foto Patrick Martens</p>

Dit weekend houdt VC GREENYARD Maaseik een eerste troepenschouw tijdens een vierlandentornooi in onze eigen STEENGOED Arena.

Zaterdag en zondag ontvangt GREENYARD namelijk SWD Powervolleys uit het Duitse Düren, het Nederlandse Limax uit Linne en het Franse TLM Volley Tourcoing.

Coach Fulvio Bertini beschikt wel nog niet over al zijn spelers. Zo bereiden bijvoorbeeld Jolan Cox, Martin Perin en Elias Thys zich met de nationale ploeg voor op het olympisch kwalificatietornooi in China.

Nieuwe spelers / aanwinsten Joris Berkhout (NED), Veikka Lindqvist (FIN), Francesco Iribarne (ESP), Miquel Fornés (ESP) en Tino Hanžić (CRO) zijn sinds deze week neergestreken in Maaseik.

Limax is een interessante ploeg van net over de grens in Nederlands-Limburg. Onder impuls van routiniers Nico Freriks en Rob Bontje verraste de ploeg uit Linne vriend en vijand in Nederland door de reguliere competitie als leider af te sluiten.

15 september 2022…

Vandaag exact 1 jaar geleden sloeg het nieuws in als een bom.

Onze erevoorzitter Mathi Raedschelders had ons plotseling verlaten.

Daarom willen we vandaag zeker even stil staan bij de onvergetelijke momenten die jij, Mathi, met jouw volleybalclub mocht beleven.

De club, supporters en sympathisanten zullen je daar eeuwig dankbaar voor zijn.

Mathi, we zullen je nooit vergeten en zullen je altijd dankbaar blijven voor hetgeen jij gedaan hebt voor de mooiste sport die er bestaat.

Nogmaals dikke merci van alle volleyballiefhebbers en vooral die van Maaseik!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments