Zaterdag Limburgse vlaai in het West-Vlaamse Schiervelde

Of er zaterdag veel ‘Âw Wiever’ op de bus naar Schiervelde zitten, durven we betwijfelen. In Maaseik barst vanaf komend weekend ‘Vasteloavend’ weer uit zijn voegen en dan moet zelfs volleybal even wijken.

De ‘classico’ tegen Roeselare is traditioneel geen makkie. We hebben zelfs niet meer in onze kalender durven duiken om na te gaan wanneer we er nog eens een uitwedstrijd wonnen. Maar de mannen van Castellani zullen, professioneel zoals ze zijn, de nederlaag tegen Callant Antwerpen wellicht al hebben doorgespoeld en zullen gefocust de blauwhemden het vuur aan de schenen willen leggen. Nochtans zal de druk voornamelijk bij hen liggen, want zij zullen de aansluiting met de enig overgebleven Belgische Champions League-ploeg niet willen laten liggen.

Knack Roeselare speelde een niet onverdienstelijke Europese campagne en mag overleven in de Challenge round van de 2de Europese competitie, de CEV-cup, tegen het Spaanse CAI Teruel. Bovendien lijkt het blessureleed ver achter de rug in West-Vlaanderen, zowel de Pool Orczyk als Gert-Jan Claes zijn weer topfit en op de receptiehoek inzetbaar voor de wedstrijd tegen de eeuwige aartsrivaal.

Alvast kijken we zaterdag hoopvol uit naar een grote mop slagroom op de Limburgse Vlaai. En als we toch mogen kiezen, dan bij voorkeur smurfenvlaai (mét witte chocoladeschilfers)!

Wieë wénse uuch eine sjoeëne Carnaval met Âwt Wieëf, Vasteloavesmoandig, Cloonjendiensdig en op den Hieëring op Asgoonsdig! Dit allemoal in de sjoeënste keffeekes van Mezeik en van den hieëlen ômtrek!

Agenda
Zaterdag 6 februari ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik (competitie)

Woensdag 10 februari ’16 om 20u30 VOC Amigos Zoersel - NOLIKO Maaseik (Competitie)

Zondag 21 februari ’16 om 15u00 VBC Waremme - NOLIKO Maaseik (Competitie)

Woensdag 24 februari ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - VDK Gent (Competitie)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be