Woensdagavond afronden? Dát is de bedoeling!

<p>Foto ZUPP</p>

Coach Fulvio Bertini moet tegenwoordig een gelukkig man zijn. Sinds hij begin februari het roer van GREENYARD Maaseik in handen kreeg, rijgt zijn team de overwinningen aan elkaar in de EuroMillions League. Zes stuks achtereen (plus Ankara), en niet tegen de minsten … "We winnen uit bij de landskampioen én uit bij de bekerwinnaar", liet hij na onze recentste wedstrijd trots optekenen.

Gent was inderdaad voorlopig de laatste in de straffe reeks. Maar zoals bij beleggingen en tegenwoordig ook in volleybalkringen weleens wordt gezegd en geschreven: resultaten uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst!

Vorige vrijdag, die verdomd vreemde vrijdag, mochten we na 2-2 onze kapitein Jolan Cox haast op onze blote knietjes danken voor het hele handvol aces waarmee hij Gent wegpoeierde in de tiebreak (12-15). Gent toonde vrijdagavond immers nóg maar eens uitgebreid waarom de bekerwinnaar de hete patat was (én is!) die Roeselare, Maaseik én Menen (!) liefst naar een ander doorschoven.

We hebben de gevaarlijke klip een eerste keer omzeild, maar we zijn nog niet in de veilige haven: ook in deze herkansing zijn we nog lang niet klaar met Martijn Colson en z'n maats: die gaan opnieuw tot het gaatje om hun ultieme kans te grijpen! Die bevrijdende 2-3 van vrijdag heeft bij ons team allicht tot enige decompressie geleid, maar woensdagavond is dus opnieuw volle scherpte vereist!

Woensdagavond krijgt ons groepje diehardsupporters (écht chapeau om vrijdagavond inderhaast even naar de Vlaanders te snellen!) vocale versterking van ons vaste thuispubliek. En zo zetten we samen hopelijk een gigantische stap richting … ideale wereld. Tot woensdag! (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream

 

Agenda

Woensdag 16 maart, 20u30 : VC GREENYARD Maaseik - Caruur Gent (PO Qual. 2)

Eventueel

Zaterdag 19 maart, 20u30 : VC GREENYARD Maaseik - Caruur Gent (PO Qual. 3)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments