Werken aan die body!

Even googelen op een woord dat vorig jaar niet eens bestond: de term coronakilo's levert zomaar even 105.000 resultaten op, haast altijd in een context van "Hoe geraak ik ze weer kwijt?" En het antwoord brengt je via bewegen, wandelen, fietsen en sporten ook vaak naar … fitness!

Onze buur en partner Basic-Fit heeft net als zoveel anderen een tijdje de deuren moeten sluiten: zo'n ruimte waar alleman op elkaars lip zat te hijgen, puffen en zweten, was immers "niet te vertrouwen".

Intussen is ook voortschrijdend inzicht een modewoord geworden. Basic-Fit is weer open, en wees maar gerust: ze hebben daartoe álle nodige en nuttige veiligheidsmaatregelen genomen! De Belgische fitnessfederatie heeft trouwens een treffende slogan en campagne eraan gekoppeld: "Fitness is een deel van de oplossing."

Ook de spelers van GREENYARD Maaseik zijn na een korte onderbreking weer in kleine groepjes actief in Basic Fit. Mens sana in corpore sano is inderdaad een basic fitte wijsheid, ook voor volleybalspelers.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments