Wij deden wat moest!

Zaterdag 23 april ’22 om 20u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik 0-3 (19-25 22-25 23-25)

- scouting

GREENYARD Maaseik startte de eerste set tegen LINDEMANS Aalst met een voordeel van 3 punten bij 3-6. De Limburgers zaten goed in de wedstrijd en vergrootten de kloof naar 6 punten bij 10-16.

Maaseik slaagde er in om de voorsprong vlot te verdedigen en maakte de set uit met 19-25.

Maaseik was met honger naar Aalst afgereisd en smulde ook in set 2 van de tegenstander. Richting het einde van de set knabbelde LINDEMANS Aalst nog flink aan de kloof. Maar GREENYARD Maaseik gaf de beoogde setwinst niet uit handen: 22-25.

Bij het begin van set 3 ging de thuisploeg met de punten lopen. Maaseik kon wel weer op gelijke hoogte komen bij 6-6. Vanaf 8-8 ging GREENYARD Maaseik voluit voor de winst.

Maaseik had al één oog op wedstrijdwinst. Maar Aalst kwam het de Limburgers nog flink lastig maken. Maaseik duwde uiteindelijk door en trok de setwinst met 23-25 naar zich toe. (CaS)