Guibertin avonturen: deel 2 in Waals-Brabant

<p>Foto Jos Franssen</p>

Zondag 29 oktober ’23 om 18u00 Axis Guibertin - GREENYARD Maaseik 3-1 (26-24 26-24 18-25 25-23) - scouting

In het tweede deel van ons weekendje in Waals-Brabant zagen we Guibertin vol zelfvertrouwen starten in de eerste set. Ze hielden GREENYARD Maaseik uit hun gebruikelijke ritme, en hoewel we maar twee punten achterstand hadden, slaagden we er niet in om ze in te halen. De set eindigde met een score van 26-24.

In de tweede set slaagden we erin een voorsprong op te bouwen van 12-16, maar in de Guiberdôme liet Guibertin zien dat ze niet onder de indruk waren en wisten ze de stand om te draaien naar 18-16.

Deze achterstand werd nog omgebogen tot 19-21, maar de vastberaden thuisploeg wist ook de tweede set te winnen met 26-24.

Van een mooie 2-9 naar 8-10 in set 3. Het was tijd om in te grijpen, en met succes deden we dat. Nazar scoorde zowel met zijn service als in de aanval. We gingen van 8-14 naar 14-22 en uiteindelijk wonnen we deze set met 18-25.

De vierde set verliep zeer gelijk op, en uiteindelijk ging deze met 25-23 ook naar Guibertin.

Ons weekendje in het heuvelachtige Guibertin was net als de streek zelf: met ups en downs.