Volleybalspeler van het Jaar – nu écht!

<p>Foto ZUPP</p>

Vorige week waren we door een misverstandje iets té gretig ... Onze oproep om je stem uit te brengen voor de speler van het jaar (én de rookie, de coach en de scheidsrechter), was wel héél voorbarig. (Sorry daarvoor! Accidents will happen!)

Die stemronde voor de Volleyproms was immers enkel bestemd voor een select groepje van 'ingewijden', om uit de zowat 100 spelers in de Euro Millions League alvast een shortlist van 16 spelers (en 15 speelsters) te distilleren.

Intussen zijn we weer wat wijzer geworden. En nu is het wél tijd om je stem uit te brengen! Dat kan tot uiterlijk maandag 12 april, 12 uur 's middags, ofwel via de website van Volley Vlaanderen (www.volleyvlaanderen.be), ofwel via de site van de medeorganisator van de Volleyproms, de krant Het Laatste Nieuws (www.hln.be/stemvolley).

Het kost je wél wat moeite! In het eerste geval moet je lid zijn of worden van Volley Vlaanderen, in het tweede geval moet je een onlineprofiel hebben of aanmaken om in te loggen (alles om te voorkomen dat iemand zo'n 100 keer stemt op zijn favoriet).

Voor Maaseik staan Jolan Cox, Jelte Maan, Jan Martínez, Liam McCluskey en Mitch Stahl op de lijst. Surf dus uiterlijk tegen maandagmiddag naar een van de twee genoemde 'kiesbureaus'. En vergeet in afwachting niet voor je club te supporteren op woensdagavond én zaterdagavond!

 

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments