Trouwe NOLIKO Maaseik supporters kiezen zelfs voor een rode gips!

Supporters zijn er uit alle lagen en uit vele regio's.

Bij dat laatste steken er twee toch wel een eind boven uit. Izaak en Hedwige Degroote zijn vaste abonnees van NOLIKO Maaseik. Zo zijn er meer zou je zeggen. En gelukkig maar, toch steken Izaak en Hedwige er boven uit. Zij komen namelijk steevast naar alle thuiswedstrijden van NOLIKO Maaseik kijken vanuit Oudenaarde. Ja, jullie lezen het goed, 189 kilometer enkele reis om naar een volleybalwedstrijd te kijken. Dan heb je heel wat over voor je favoriete club.

Helaas zullen we Izaak en Hedwige de komende tijd even moeten missen. Enkele weken geleden is Izaak van de keldertrap gevallen. Gevolg : 4 pezen afgescheurd aan de rechterknie waarin nu 2 blijvende bouten zijn ingebracht. Voor hun lijkt het seizoen voorbij. De enige hoop die ze hebben is dat we de finales kunnen spelen, dan zouden ze er weer bij kunnen zijn.

Izaak zit nu voorlopig gekluisterd aan het ziekbed, en volgt elke wedstrijd die van NOLIKO Maaseik op Play Sport uitgezonden word.

En dat Izaak een echte supporter is zie je duidelijk op de foto. Niet alleen een sjaal van NOLIKO Maaseik siert hem, maar zelfs een professioneel aangelegde gips in NOLIKO Maaseik rood. Je moet er maar aan denken als ze je met al die pech de gips aanmeten.

Via deze weg wensen wij Izaak een voorspoedige en volledige genezing toe, en hopelijk zien wij jullie beiden snel op jullie vertrouwde plaatsen in onze LOTTO Dôme.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments