Trofee ‘Leon Goyens’ is dit jaar voor Yvo Thys..

<p>Foto ZuPP</p>

De Trofee ‘Leon Goyens’ voor verdienstelijke clubleden of –medewerkers ging dit jaar naar een compleet verraste en tot tranen toe bewogen Yvo Thys. Deze jeugdtrainer en sportief coördinator is al meer dan 20 jaar verbonden met onze club en had vele jonge spelers onder zijn hoede.

Zijn deviezen ‘Streng maar rechtvaardig’ en ‘Met plezier presteren’ dwingen diep respect af bij spelers en ouders. En dan hebben we het niet alleen over zijn sportieve kwaliteiten, maar vooral zijn kwaliteit als opvoeder die op vele van de jongeren die bij hem gepasseerd zijn, een positieve stempel hebben gedrukt voor de rest van hun leven. Talenten naar een hoger niveau tillen was ook één van zijn specialiteiten.

Meerdere van zijn spelers stootten door naar de hoogste competitie in Liga A, denken we maar aan Johan Sybers van Volley Haasrode Leuven en Aliosja Urnaut bij Axis Shanks Guibertin. Ook internationals, zoals Kevin Klinkenberg, Pieter Verhees, Gert Van Walle leerden bij hem de knepen van het volleybalvak.

Yvo is een bescheiden man en zal zichzelf nooit voorop zetten. Maar nu is hij de terechte laureaat van de prestigieuze Trofee ‘Leon Goyens’. Proficiat Yvo ! We hopen u nog lang bij NOLIKO Maaseik te zien.

 

Agenda

Zaterdag 4 maart ’17 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Prefaxis Menen

Zaterdag 11 maart '17 om 20u30 Haasrode Leuven - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 18 maart'17 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 25 maart ’17 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Callant Antwerpen

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments