Succesformule …

<p>Foto ZUPP</p>

Soms valt een puzzel bijna als vanzelf op zijn plaats ...

De voorbije jaren heeft Raymond Cretskens de leiding van VC GREENYARD Maaseik op zich genomen. Onze voorzitter wordt in de Raad van Bestuur omringd door nog meer sterke mensen: de sinds jaar en dag vertrouwde steunpilaren van onze club. Intussen zijn er overigens nog enkele nieuwe krachten bijgekomen!

Jos Franssen is al ongeveer 15 jaar hyperactief betrokken bij VC GREENYARD Maaseik. De laatste jaren engageert hij zich ook binnen het Dagelijks Bestuur waar hij ijvert voor de clubbelangen, zowel intern als extern. In de buik van onze club neemt Jos Franssen nu het voorzitterschap van dit Dagelijks Bestuur op zich.

VC GREENYARD Maaseik onderstreept hiermee de verdere professionalisering van zijn structuur waar clubgevoel en sociaal engagement een belangrijke rol blijven vervullen.

Jos is in zijn nopjes met zijn nieuwe rol bij VC GREENYARD Maaseik. Net zoals Raymond Cretskens omringt ook Jos Franssen zich in zijn horecazaken met een sterk team. Hij citeert graag Johan Cruijff: “Het geheim van succes? Gewoon je best doen. Iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks. Met z’n allen kun je alles!”

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be