Respectvolle ontvangst van competitierevelatie VDK Gent

Waar in voorgaande jaren de play-offs min of meer een blauwdruk waren van de reguliere fase, hebben we dit seizoen met enige verbazing deze ronde van de competitie gevolgd. Lindemans Asse-Lennik zakte, behoudens de winst in Roeselare afgelopen zondag, volledig door ijs, Knack Roeselare moest voor het eerst in jaren zijn meerdere erkennen in NOLIKO Maaseik en liet in eigen huis punten liggen tegen Lindemans Asse-Lennik. Outsiders Prefaxis Menen en Callant Antwerpen lieten ook op cruciale momenten kostbare punten liggen en ook VDK Gent, nochtans een gevreesde klant in eigen huis, kon tot op heden alleen maar winnen tegen de Leieboys die wij afgelopen weekend troffen.

Nochtans kunnen we alleen maar respect opbrengen voor de Oost-Vlamingen, die na 2 seizoenen in de hoogste reeks al wisten door te stoten tot de play-offs. Het team van de coach met de mooiste naam in deze competitie, Luc Engelschenschilt, bouwt nog steeds aan zijn goede vorm en omkadering en zal wellicht binnen enkele jaren kunnen aansluiten bij de landelijke top.

Woensdag is VDK Gent onze gast in de voorlaatste wedstrijd van de competitie. Onze helden zullen er alles aan doen om Ter Maat en co hartelijk te ontvangen en hopen de punten thuis te houden. De overwinningen van de laatste weken immers smaken naar meer en de spelers zijn inmiddels verlekkerd op een volle LOTTO Dôme met de sfeer van weleer. Wat weerhoudt u om uw luie zetel te laten voor wat hij is en naar onze sporttempel te komen afzakken? Wij trakteren u alvast op een leuke pot volleybal en maken ons inmiddels op voor een hyperspannende titelstrijd!

Agenda
Woensdag 20 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - VDK Gent

Zaterdag 23 april ’16 om 20u30 Callant Antwerpen - NOLIKO Maaseik

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments