Personaliteiten op het schavotje komende woensdag

Komende woensdag wordt best een interessante avond voor de supporter, want er komt een hele schare personaliteiten van verschillend kaliber langs om het extrasportieve luik naast de wedstrijd op te fleuren.

Zo zullen Hunne Dorstlustige Hoogheden prins Pieter VII en jeugdprins Jentl I, met in hun gevolg de Grootridders van het Heilig Wammes uit het Vorstendom Mezeik, hun opwachting maken. Zij bereiden zich voor op de machtsovername van komende zaterdag tijdens het Âwd Wieëverbal.

Hoofdsponsor ‘STEENGOED Projecten’ van ons jaarlijks internationaal kerstornooi STEENGOED Cup, nodigt zijn Most Valuable Players van het laatste tornooi uit. Julia Jaeger van WVV Volleybal (GER) bij de meisjes en Robin Foret van Guibertin (BEL) bij de jongens, ondergingen al een professionele fotoshoot en hun foto’s prijken al in de catacomben van de LOTTO Dôme. Komende woensdag zullen zij tesamen met de Prinselijke hoogheden de service geven voor de wedstrijd tegen Callant Antwerpen.

Verder zullen we komende woensdag ook een verdienstelijke medewerker van onze club in de bloemetjes zetten. Deze persoon zal uit handen van Carla Paumen, de weduwe van het betreurde clubicoon Léon Goyens (+1991), de naar hem vernoemde prijs mogen ontvangen. Deze prestigieuze trofee ontstond in 1992 als een Fair Play Trophee van het toenmalige ‘ASLK International Volleyball Tournament’ dat door onze club in aanloop naar de competitie werd georganiseerd, teneinde onze eerste ploeg van het internationale forum te laten proeven. Gelijktijdig met het stijgende belang van de jeugdinbreng in het tornooi kwam de focus van de trofee meer op clubleden met een hoge staat van inzet en verdienste te liggen. Een overzicht van de winnaars vindt u hier.

Ook dit jaar willen we een persoon met een onmetelijke loyauteit voor de club huldigen. We verklappen u nog niet de naam, daarvoor wordt u uitgenodigd om komende woensdag tussen set 1 en set 2 de ceremonie te volgen.

Agenda
Woensdag 3 februari ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Callant Antwerpen (Competitie)

Zaterdag 6 februari ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik (competitie)

Woensdag 10 februari ’16 om 20u30 VOC Amigos Zoersel - NOLIKO Maaseik (Competitie)

Zondag 21 februari ’16 om 15u00 VBC Waremme - NOLIKO Maaseik (Competitie)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments