Opgepast voor gevaarlijk VDK Gent in de LOTTO Dôme

Nog 3 wedstrijden (Gent en Asse-Lennik thuis en uit in Menen) scheiden ons van het einde van de reguliere competitie in de Ethias Volley League. In de huidige constellatie zijn de tegenstanders niet van de minsten. Hoewel de Maaslanders al zeker zijn van deelname aan deze eindrondes, willen zij uiteraard na de pijnlijke verliezen tegen Lindemans Asse-Lennik, Knack Roeselare en Callant Antwerpen, terug glans geven aan hun palmares. Een 3 op 3 zou alvast heel wat supporters terug naar de LOTTO Dôme kunnen lokken.

Eerstvolgende uitdager kan alvast de revelatie van het afgelopen volleybalseizoen worden genoemd. VDK Gent maakte het NOLIKO Maaseik alvast niet gemakkelijk in de bekercompetitie. In de reguliere competitie kreeg Knack Roeselare afgelopen zaterdag een droge 3-1 aangesmeerd van het team van coach met de mooiste naam, Luc Engelschenschilt. En ook Asse-Lennik en Antwerpen hadden het niet onder de markt tegen de volley-Buffalo’s. Inmiddels is het team uit de Arteveldestad mathematisch nog niet helemaal zeker van de play-offs. Bijgevolg zullen de Gentenaars met volle overtuiging komende woensdag afzakken naar de LOTTO Dôme. Als we hun uitblinkende hoofdaanvaller, Nederlander Wouter Ter Maat (32 punten tegen Roeselare), buiten spel kunnen zetten, dan hebben we al een halve wedstrijd gewonnen. Maar deze man, en de rest van zijn team zullen zich wellicht niet zomaar in een hoekje laten drummen.

Vroeger zag je aan particuliere eigendommen wel eens een bordje hangen: “Opgepast gevaarlijke hond!”. Met de jongens uit Gent zijn we eveneens nog lang niet klaar. Met andere woorden, dit wordt een matchke om naar uit te kijken.

Agenda
Woensdag 24 februari ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - VDK Gent

Zaterdag 27 februari ’16 om 20u30 Prefaxis Menen - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 5 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Lindemans Asse-Lennik

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be