Officiële ploegvoorstelling NOLIKO Maaseik tegen Berlin Recycling (GER)

<p>Offici&euml;le ploegvoorstelling NOLIKO Maaseik tegen Berlin Recycling (GER)</p>

Vanaf komende zaterdag 8 oktober 2016 wordt het volle ernst voor het nieuwbakken team van NOLIKO Maaseik. Voorzitter Mathi Raedschelders zal met de bravoure die we van hem kennen het nieuwe seizoen 2016-2017, het 56ste van NOLIKO Maaseik, op gang trappen.

NOLIKO Maaseik heeft met Berliin Recycling (GER) een topteam naar de LO TTO Dôme kunnen lokken. Het team waar Rob Bontje 2 seizoenen terug nog onderdak vond, behoort tot de Europese top. In Duitsland mag Berlijn samen met zijn aartsrivaal VFB Friedrichshafen (van hoofdcoach Vital Heynen) prat gaan op een mooie erelijst van landstitels (7) en bekers (4). 2016 was op dat vlak een succesjaar waarin de dubbel (beker én landstitel) werd binnengekaapt. Ook op het Europese front rijgde het team de successen aan elkaar: 2 seizoenen terug bronzen medaille in de Champions League en afgelopen seizoen keilde het Knack Roeselare in de halve finale uit de CEV Cup om deze vervolgens te winnen. Bij elke thuiswedstrijd zit hun inmiddels legendarische Max Schmeling Halle goed gevuld.

In het tussenseizoen verkastte seizoensrevelatie Wouter ter Maat van VDK Gent naar Berlijn en versterkte het team van de Italiaanse hoofdcoach Serniotti zich met enkele Australiërs, Serviërs en Canadezen, aangevuld met enkele Duitse internationals zoals aanvoerder Robert Kromm.

Alvast een gelegenheid en wedstrijd waar menig supporter naar uitkijkt.

Komende woensdag 12 oktober volgt dan de eerste officiële wedstrijd, nl. de Champions Cup (naamsopvolger van de Supercup) tegen, - hoe kan het ook anders -, Knack Roeselare. De wedstrijd vindt plaats in de “Country Hall Ethias” (Allée du Bol d'Air 13, 4031 Angleur/Luik). Meer info hierover vindt u hier.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be