Nu zaterdag: money time…

<p>Foto ZUPP</p>

Twee speeldagen ver in de Champions Final Four. Even recapituleren: Maaseik wint van Menen, Menen wint van Aalst. En Aalst wint van Roeselare. Voilà, de pikorde is duidelijk, toch?

Nee hoor, die logica voor beginners (ik kan in mijn pyjama, mijn pyjama kan in dit koffertje, ik kan dus in dit koffertje) klopt van geen kanten, en al helemaal niet in de play-offs van het volleybal. Er hoort immers nog een 4e uitslag in dat rijtje: Roeselare wint van Maaseik… En zo is de cirkel weer rond, zijn we weer helemaal bij het begin: iedereen wint van iedereen. Voorlopig.

Zolang iedereen zijn thuismatchen blijft winnen, blijft alles dicht bijeen. En dan kan je maar best géén puntje weggeven in eigen huis en wél een puntje meegrissen op verplaatsing. Volgens déze logica zitten wij perfect op schema. Net zoals Aalst…

Komende zaterdag krijgen we datzelfde Lindemans Aalst over de vloer. Eén zekerheid: het wordt weer wat lastiger om niets weg te geven: die ajuinen komen zelfs voor méér dan een puntje!

Wij herinneren ons nog goed hoe gretig en energiek zij ons in november hier in eigen STEENGOED Arena naar de keel grepen en hoe ons team toen álles uit de kast moest halen om de meubelen te redden. Begin februari, in Aalst, kregen we zelfs een pakje rammel.

Aalst heeft zich dit seizoen écht tussen de groten genesteld. Dit ambitieuze team wil héél graag naar de finales van de play-offs. Maar ach, dat willen wij zélf toch ook, of niet? En ook "in de Vlaanders" wil iederéén dat graag. (Daarom trekt Knack Roeselare een ietsje ongerust naar zijn buren, in de Hel van Par-ky Menen.)

Kortom: er staat zaterdag behoorlijk wat op het spel! Bij winst komt GREENYARD Maaseik halfweg de play-offs sowieso alleen op kop en sluipen we weer iets dichter naar ons doel.

Vandaar … een warme oproep voor onze supporters en sympathisanten in het Maasland, Limburg en verder: dit kan een cruciale match worden! Dit is money time! Het is nú tijd om je duit in het zakje te doen, je keel open te trekken en samen met supportersclub Sterk es Eik je team te steunen. Zeg het voort! Winnen doen we samen! (PiP)

 

Agenda

Zaterdag 30 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst

Zaterdag 6 april, 20u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 13 april, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Vrijdag 19 april, 20u30 Par-Ky Menen - VC GREENYARD Maaseik

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments