NOLIKO Maaseik zonder druk naar Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) voor de 3e CL-confrontatie

<p>Foto ZUPP</p>

Dinsdagnamiddag rond 14.00 uur worden spelers en staff in de luchthaven van Eindhoven verwacht voor de Ryanair-vlucht naar Krakow, ook wel het Poolse Firenze genoemd wegens zijn gigantische rijkdom aan cultureel erfgoed en een populaire bestemming voor een leuke citytrip. Vandaar nog een uurtje bus en een training in voorbereiding van de dubbele confrontatie op het toneel van de Europese Champions League tegen het team van de Belgische Red Dragon Sam Deroo, de topper Zaksa Kedzierzyn-Kozle, Poolse landskampioen en bekerwinnaar in 2017.

In de ijzersterke Poolse competitie verloor dit team ook dit seizoen nog geen enkele wedstrijd. Afgelopen zaterdag ging Jastrzebski Wegiel van ex-NOLIKO-speler Dardan Lushtaku, in eigen huis de boot in tegen het team van onze Belgische rode draak. Maar in de Champions League hadden zij tegen Izmir de grootste moeite om daar te winnen. Elke set ging met het kleinste verschil in het voordeel van de Polen. En ook tegen Trentino moesten ze alles uit de kast halen na een 0-2-achterstand.

Na de ‘hier had meer in gezeten’-thuiswedstrijd tegen Trentino en de verdiende 3-2 winst in de turbulente wedstrijd tegen Izmir, kijkt Joel Banks met vertrouwen naar deze eerste Europese verplaatsing: “We moeten ons geen begoochelingen maken, dit is een oersterk team gebouwd rond gerenommeerde internationals. Ik verwacht opperste concentratie en goede prestatie van mijn mannen. We vertrekken als underdog en hebben bijgevolg alleen maar te winnen tegen zulk een topper.” En daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten.

De wedstrijd wordt woensdagavond om 20.30 uur plaatselijke tijd gespeeld. Voor wie er een uitje van wil maken, is van harte welkom in het Bowling Cafetaria van de STEENGOED Arena. Kijkt u liever thuis, dan kan u via www.laola1.tv de wedstrijd live volgen.

 

Agenda

Woensdag 17 januari, 20u30 Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) - NOLIKO Maaseik (CHL-LR)

Zaterdag 20 januari, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Zondag 28 januari, 18u00 Axis Guibertin - NOLIKO Maaseik

Dinsdag 30 januari, 20u30 NOLIKO Maaseik - Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) (CHL-LR)

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments