NOLIKO Maaseik wil graag eitje pellen met Callant Antwerpen

Net voor Kerstmis vergalde de herrezen club aan de Schelde danig de feestdagen in Maaseik. Zij knikkerden, net zo onverhoopt als onverwacht, NOLIKO Maaseik uit de beker. Het zo gedroomde uitzicht op de Bekerfinale in het Sportpaleis op 14 februari aanstaande, spatte uit elkaar als een zeepbel.

NOLIKO Maaseik heeft bijgevolg duidelijk reden om een eitje te pellen met de ploeg die mentaal hard op ons inhakte. Voor de Maaseikenaren is het bovendien nodig op focus te houden in de ranking van de Ethias Volley League. Verlies kan tot gevolg hebben dat de rol met de 2 leiders in de competitie definitief gelost wordt. Niet dat het zoveel betekenis heeft, want ongeacht de verzamelde punten wordt de teller herschikt bij de aanvang van de play-offs. Maar voor het gevoel schept het altijd meer vertrouwen als men één van titelkandidaten achter zich kan houden.

Nochtans zal de club uit de Metropool zich komende woensdag in de Lotto Dôme niet naar de slachtbank laten leiden. Zij beseffen maar al te goed dat zij kracht kunnen putten uit een overwinning in aanloop naar de Bekerfinale en bovendien zullen zij de positieve flow waarin zij nu verkeren niet van hun bord laten eten.

De te duchten man bij de Antwerpenaren is de jonge hoofdaanvaller Jolan Cox, die na een rijpingsperiode bij Prefaxis Menen, nu tot volle ontbolstering komt bij Callant. Opvallend, in het tussenseizoen versterkten de Sinjoren met ex-NOLIKO-speler Bjorn Höhne. En dan zijn er nog een reeks sterke Polen die duidelijk het mooie weer weten te maken in de Havenstad.

Agenda
Woensdag 3 februari ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Callant Antwerpen (Competitie)

Zaterdag 6 februari ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik (competitie)

Woensdag 10 februari ’16 om 20u30 VOC Amigos Zoersel - NOLIKO Maaseik (Competitie)

Zondag 21 februari ’16 om 15u00 VBC Waremme - NOLIKO Maaseik (Competitie)

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be