NOLIKO Maaseik sneller op de bal voor Kamil Rychlicki ...

Talent zit wel eens in de genen, wordt gezegd. En hoe ging dat vroeger ook weer, tot de vorige generatie: pa en ma Rychlicki waren Poolse topvolleybalspelers die in de herfst van hun carrière naar West-Europa trokken om er een flink zakcentje bij te verdienen met volleybal. In Luxemburg, of all places

Zoon Kamil Rychlicki werd geboren op 1 november 1996, groeide op in het Groothertogdom en heeft ook de Luxemburgse nationaliteit. Kwam als vanzelf in het volleybal terecht ("al hebben zijn ouders hem helemaal niet gepusht") en speelde vanaf zijn 8e tot nu bij het Luxemburgse VC Strassen. Kamil (2m00) is een talent dat al even wordt gevolgd door diverse buitenlandse clubs. Ook door NOLIKO Maaseik waar hij de voorbije maanden al enkele proeftrainingen volgde onder leiding van Daniel Castellani.

Nu de tijd rijp is, gaat het opeens snel voor de jonge receptie-hoekspeler. Zijn eerste profcontract is een feit, en het Maaseiker publiek zal getuige zijn van zijn verdere ontbolstering. Welkom, Kamil!

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be