NOLIKO Maaseik realiseert 1e transfer met Branislav Skladaný

Terwijl her en der nog wordt nagekaart over de finalewedstrijden van de play-offs, is de voorbereiding van het volgende volleybalseizoen al gestart. De sportieve staf van NOLIKO Maaseik kondigt meteen een eerste transfer aan.

Branislav Skladaný is geboren op 16 november 1982 in het Slowaakse plaatsje Nemecká (toen nog Tsjechoslowakije). Deze spelverdeler (1m85 groot) bouwde zijn volleybalcarrière in eerste instantie op bij ŠK Dubová, Aero Odolena Voda en Brownhouse Volleyball Kladno (CZE).

Na drie kampioenstitels in Tsjechië was de Slowaakse international Branislav Skladaný klaar voor het Europese volleybalavontuur: eerst bij het Duitse topteam Generali Haching (2x bekerwinnaar, 1 x vicekampioen) en daarna bij het Franse Nantes Rezé Métropole Volley waar hij het voorbije seizoen ploegmaat was van oude bekenden als Ales Holubec, Floris Van Rekom en Dirk Westphal.

NOLIKO Maaseik wil komend seizoen wel degelijk opnieuw de kaart van de verjonging trekken. In die strategie is het belangrijk om jong aanstormend talent niet zomaar het bos in te sturen, maar ze het nodige houvast te geven met enkele ervaren spelers met een goede mentaliteit… Branislav Skladaný past in dat profiel. NOLIKO Maaseik verwelkomt Branislav binnenkort in de eigen LOTTO Dôme.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments