NOLIKO Maaseik kan gouden zaak doen komende zaterdag

Afgelopen woensdag zijn, weliswaar enigszins vooruitgeschoven, de Play Offs 1 van start gegaan in de Ethias Volley League. En meteen noteerden we een verrassing van formaat. Lindemans Asse-Lennik werd, nu al 4 matchen op rij, Siberisch koel met 3-0 gepakt in de hel van Mjiende. Knack Roeselare deed wat van hen verwacht wordt en liet de mannen van ’t Stad, in de eigen Arenahal, wel een setje, maar geen puntjes voor de ranking. Meteen 2 keer een rondje Eigen Kweek in West-Vlaanderen op één wedstrijddag.

Door deze uitslagen kan NOLIKO Maaseik een gouden zaak doen, indien het komende zaterdag de Sinjoren achter zich kan laten. En meteen zal het een wedstrijd op het scherp van de snee worden, vermits de Antwerpenaren de rol met de kop van het klassement niet willen lossen. Onze jongens hebben nog een serieus (Paas)eitje te pellen met de mannen van aan ’t Scheld. Niet alleen de bekeruitschakeling ligt hier in het Maasland nog zwaar op onze maag. Ook het verlies de terugwedstrijd in de competitie, nauwelijks een maand geleden in de LOTTO Dôme, verdient nog een antwoord.

NOLIKO Maaseik heeft na 5 opeenvolgende overwinningen, waarvan de laatste tegen de leider in de reguliere competitie, flink wat vertrouwen getankt en wil kost-wat-kost zijn ambitie voor de Play-Off finales ongeschonden houden.

Nu met de schitterende Halfvastenstoet van afgelopen zondag de laatste confetti en roodgeelgroene vlaggen uit het straatbeeld zijn verdwenen, maakt iedereen zich op voor Pasen. Onze jeugd zal u hierbij een handje helpen. Zij komen aanstaande zaterdag deur-aan-deur voor de jaarlijkse Paaseierenactie. Met 6 ploegen in de Limburgse bekerfinales heeft u geen reden meer om hen niet minstens 1 pakketje van 10 kleurige eieren af te kopen en hen te steunen in hun campagnes. Alvast dank voor uw milde steun!

Agenda
Zaterdag 12 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Callant Antwerpen

Woensdag 16 maart ’16 om 20u30 VDK Gent - NOLIKO Maaseik

Woensdag 23 maart ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Paaszondag 27 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Prefaxis Menen

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments