Na turbulente jaarwisseling hoopvol uitkijkend naar betere resultaten…

Laat ons in eerste instantie starten met u en uw naasten een voorspoedig, gezond en liefdevol 2016 toe te wensen. Het jaar is inmiddels al voor 1/24ste gepasseerd, maar niettemin willen we deze welgemeende wensen voor de overige 23/24sten met u delen.

Nochtans was de recente feestdagenperiode voor ons niet bepaald de vrolijkste… Na de bittere uitschakeling voor de bekerfinale net voor Kerstmis, konden we niet anders dan een pijnlijke beslissing forceren teneinde vastberaden de tweede helft van het seizoen te kunnen aanvatten.

Met de vervanging van Giovanni door Daniel Castellani wilde het bestuur en de sportieve staf op dit punt geen enkel risico meer nemen. De nieuwe coach heeft een curriculum vitae om u tegen te zeggen, u kon het in een vorige nieuwsbrief al lezen.

Inmiddels heeft hij zijn trainingsprogramma met branie ingezet, en met volle steun van de volledige spelerskern. De focus is alvast gezet, de resultaten zullen hopelijk volgen. In ieder geval moeten we realist blijven. Hoe breed of lang het repertoire van onze Argentijnse trainer ook moge zijn, hij is geen wonderdokter. Bovendien heeft hij geen kans om langzaamaan op te bouwen, het zal kwestie zijn van er snel in te vliegen tegen de kleppers die ons deze maand te beurt vallen: competitieleider Volley Asse-Lennik, het Tours VB van Vital Heynen en Diatec Trentino van Simon Van de Voorde. Wie verwacht dat we hiertegen potten gaan breken, zal zijn ambities moeten bijstellen. Europees hebben we nog weinig te winnen, de komende Champions League wedstrijden zullen bijgevolg een uitgelezen kans zijn om op het hoogste niveau de mechanismen in de ploeg, - op de leest van Castellani wel te verstaan -, aan te scherpen.

Het seizoen kan zeker nog positief eindigen als we er in slagen om tijdens de play-offs de broodnodige punten binnen te halen die moeten leiden naar een finaleticket.

We moeten toegeven dat we u, supporters, vrijwilligers, sponsors en alle betrokkenen, de laatste maanden en weken zwaar op de proef hebben gesteld. Maar hoe donker de nacht ook is, het zal altijd weer licht worden. Laat ons met alle goede voornemens van dit nieuwe jaar hopen dat het licht fel mag schijnen dit jaar! Wat ons betreft mag het oogverblindend zijn naar het einde van het seizoen!

Wij hopen alvast op u te mogen blijven rekenen, ook in 2016!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be