Met z’n allen wensen we onze clubverlaters het allerbeste toe

<p>Foto ZUPP</p>

De afgelopen weken werd al duidelijk dat GREENYARD Maaseik druk bezig is aan de voorbereiding voor komend seizoen. Enkele inkomende transfers werden reeds voorgesteld. Maar enkele nieuwe gezichten betekent logischerwijs ook dat er spelers onze GREENYARD-familie verlaten, hier een overzichtje:

Nicolas Bruno: De Argentijnse receptie-hoekspeler zal ons na twee seizoenen verlaten. Hij laat het, toch vaak, wisselvallige Belgische weer achter zich en trekt naar de Turkse zon. Bruno zal komend seizoen uitkomen voor Maliye Piyango Spor Kulübü.

Sebastian Gevert: Krachtpatser Gevert keert terug naar zijn oude werkgever. Na één seizoen in onze STEENGOED Arena zal hij terug te bewonderen zijn op de opposite in de Duitse Bundesliga, bij Powervolley Düren.

Kamil Rychlicki: Komend seizoen zal er geen “Kamiiil” meer door de speakers van de STEENGOED Arena te horen zijn. De Luxemburgse krullenbol is toe aan een volgende stap in zijn carrière. Kamil zal komend seizoen aantreden bij het Italiaanse Porto Ravenna Volley. Hij zal er samenspelen met onder andere oud-NOLIKO-speler Pieter Verhees.

Michiel Ahyi: De goedlachse Nederlander zal ons ook na één seizoen verlaten. Ver gaat hij echter niet want Michiel Ahyi zal komend seizoen te bewonderen zijn bij Caruur Volley Gent. Leuke confrontaties in de Euromillions Volley League verzekerd!

Sebastien Dumont: De nieuwe bestemming van libero Dumont was al even geen geheim meer. Na 4 seizoenen in het Maasland vertoefd te hebben keert Sebastien terug naar zijn moederclub, Axis Guibertin. Ook hij zal dus nog te zien zijn in de STEENGOED Arena.

Berre Peters: De Limburgse youngster vertrekt na één seizoen. Nu zijn middelbare studies op de volleybalschool in Vilvoorde erop zitten gaat hij verder studeren in Leuven. Peters zal zijn studies blijven combineren met het topvolleybal maar dan bij VH Leuven. Net als Dumont en Ahyi zal hij dus nog te zien zijn in Maaseik.

Nicholas Sighinolfi: Onze vrolijke Sighi zal op zijn beurt terugkeren naar zijn geboorteland. Zijn trouwe fans kunnen hem komend seizoen aan het werk zien bij Real Volley Gioia (A2).

Dane Mijatovic: En tot slot nog Dane, hij speelde een schitterend seizoen bij NOLIKO Maaseik maar zal ergens anders aan de bak gaan. Waar de middenman uit Slovenië dat zal doen is echter nog niet bekend.

Nog een allerlaatste merci voor deze toppers. We wensen jullie veel succes in jullie verdere carrière. (bfr)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be