Medical Man Jan Zimmermann blijft in Maaseik!

<p>Foto Jan Vanmedegael</p>

Wij zijn nog altijd aan het nagenieten van de sensationele ontknoping van het voorbije seizoen (ja, sorry, die trofee staat nog niet in de kast...), maar onze medical joker Jan Zimmermann snelde na die ultieme titelmatch als de weerlicht huiswaarts, naar Berlijn. Zelfs het 'vette' kampioensfeestje liet hij aan zich voorbijgaan... Examens!!!

Jan kwam ons einde maart uit de nood helpen toen onze vaste set-up Jay Blankenau was uitgevallen met een ernstige rugblessure. Hij speelde 5 dagen later meteen een berenmatch: een entree door de grote poort tegen Aalst... 6 weken en 9 thrillers later blijkt dat Jan de Belgische competitie en landskampioen GREENYARD Maaseik wel lust, en da's wederzijds.

Jan Zimmermann (°12/2/93, 1m90, 82 kg) speelde tot maart voor Berlin Recycling Volleys, en eerder voor VFB Volleyball Friedrichshafen, United Volleys Rhein-Main en Poitiers (FRA). Jan was al Duits kampioen en bekerwinnaar, en behaalde met de Duitse Mannschaft zilver op het EK 2017.

Geen twee zonder drie: GREENYARD Maaseik gaat ook in seizoen 2019-2020 resoluut voor de hoofdvogels, tot spijt van wie het benijdt! Tweevoudig coach van het jaar Joel Banks beschikt met Xavi Folguera en met Jan Zimmermann alvast over twee klasbakken om zijn hardhitters perfect in stelling te brengen. (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be