Maaseik, 4 oktober ’12 - seizoen 2012-2013, Nr 15

NOLIKO Maaseik won woensdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Franse ere-klasser VBC Chaumont met 3-1 (25-16, 21-25, 25-15 en 25-19). De Fransen met André Lopes, maar zonder de gekwetste Vadeleux, konden enkel in de tweede set NOLIKO Maaseik het vuur aan de schenen leggen.

De thuisploeg begon meet Lorsheijd – Caldwell – Maan – Egleskalns – Van de Voorde – Wounembaina en Derkoningen. Brecht Van Kerkchove wisselde in de derde set Maan voor Klinkenberg en Van de Voorde voor Parkinson. Even paniek in de aanvangsfase van derde set toen spelverdeler Caldwell uitviel met een handblessure. Achteraf viel de kwetsuur gelukkig mee. Valkiers leidde zijn team dan maar naar een probleemloze zege.

Vanavond (donderdag) organiseert de jubilerende supportersclub NOLIKO-4Ever een eetavond met de spelers in hotel-restaurant De Spaenjerd aan de Maas in Ophoven. Sinds enkele jaren een mooie traditie geworden in het begin van het nieuwe competitiejaar.

Er staan trouwens binnen de club nog heel wat activiteiten op de agenda, te beginnen met de restaurantdag in de AgorA/spelerscafé van de LOTTO Dôme op zondag 21 oktober, een organisatie van NOLIKO-Jeugd. Voor de verdere activiteitenagenda zie: http://www.noliko-maaseik.be/agenda/activiteiten.

Zondag maakt NOLIKO Maaseik de verplaatsing naar het Waasland voor de tweede speeldag tegen PNV Waasland. De Wase club kwam na seizoenseinde in de problemen, wilde de activiteiten in de Liga A stoppen, maar besloot in laatste instantie voort te doen met de spelers van het naburige Kemzeke. Slechts één speler van vorig seizoen bleef: PNV wordt dan ook algemeen beschouwd als degradatiekandidaat nummer 1. Eén wedstrijd van de vierde speeldag werd dinsdagavond al in Waremme gespeeld: de Waaltjes versloegen er verrassend vicekampioen Asse-Lennik met 3-1.

Gaan we dit seizoen meer van zulke verrassingen beleven?

Agenda:

Zondag 7 oktober ’12 om 18u00 PNV Waasland Kruibeke-Nieuwkerken – NOLIKO Maaseik

Zaterdag 13 oktober ’12 om 20u30 NOLIKO Maaseik – Prefaxis Menen

Zaterdag 20 oktober ’12 om 20u30 NOLIKO Maaseik – Soleco Herk-De-Stad 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be