Ladies in Black stranden op brons

De STEENGOED Arena van Maaseik liep de voorbije weken twee keer behoorlijk vol voor een kwartfinale en een halve finale in de play-offs van het Duitse damesvolleybal. Ladies in Black Aachen had voor deze topwedstrijden – om logistieke redenen – ónze topsporthal gecharterd!

Het werden helaas twee 'thuis'-nederlagen voor de Ladies.

Tegen Dresden (kwartfinales, 'best of three') realiseerden ze echter een dubbele stunt door ginds twee keer te gaan winnen. In de halve finales had Stuttgart in een 'best of five' echter slechts drie wedstrijden nodig: toch wel een maatje te groot... (Datzelfde Stuttgart was overigens in december ook al eens in de STEENGOED Arena gepasseerd voor een 'thuismatch' van de Ladies in Black in de halve finales van de Duitse beker.)

De internationale club uit drielandenpunt Aken is behoorlijk tevreden met dit 'als goud glimmende brons' (sic) en heeft intussen een petitie gelanceerd om het stadsbestuur van Aken aan te porren dat het toch wel hoog tijd wordt voor een eigen topsporttempel. Voor óns hoeven ze zich in Aken niet te haasten: wij zien die Ladies en hun sympathieke aanhang graag komen! (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments