Komende woensdag in de LOTTO Dôme: ‘El Clasico’ tegen Knack Roeselare

Het tempo ligt dezer dagen verschroeiend hoog in de play-offs. Komende woensdag komt er weer een wedstrijd aan die ons een stapje dichter kan brengen of verder terug kan slaan in de ranking. Het team van ‘professor’ Emile Rousseaux liet tot op heden in de play offs nog alleen maar steken vallen tegen NOLIKO Maaseik. Het zal wel zijn dat men in Roeselare een revanche voorbereidt. Bovendien zullen ze in de stad van Albrecht ‘Berten’ Rodenbach er alles aan doen om als eerste uit deze voorronde te geraken. Uiteindelijk levert dit minstens 2 keer thuisvoordeel op tijdens de finalestrijd. Niet alleen interessant voor de plaatselijke kaartjesknipper aan het veel te kleine venstertje van wat voor ticketloket moet doorgaan aan de Schierveldehal. Uiteraard presteert een team het best in zijn eigen thuis en voor eigen supporters.

Dat men in Roeselare gebrand is op een nieuwe landstitel blijkt uit hun wijd geëtaleerde Europese ambities. Landstitel leidt namelijk rechtstreeks naar de play-off-fase van de Champions League, terwijl de vicekampioen zich via een ‘open’ voorrondesysteem zich moet zien te kwalificeren voor deze fel begeerde Europese play-offs.

Wie dezer dagen de homepage opent van onze West-Vlaamse vrienden wordt steevast getrakteerd op een vrolijk fluitdeuntje, dat ons ongewild doet denken aan die kleine blauwe striphelden, die ons ook al afgelopen zaterdagavond (een zaterdag zonder volleybal is soms ook eens leuk) in een ontspannende film op onze officiële nationale zender wisten te animeren. We kunnen het hen niet kwalijk nemen. De ooievaar heeft een VIP-abonnement genomen in Schiervelde en de kindertjes moeten af en toe ook kunnen tevreden gesteld worden …

Onze Maaslandse vriendinnen van Uvoc Uikhoven wisten alvast de titel in dames 1ste divisie veilig te stellen, waarvoor onze welgemeende felicitaties! Wij roepen alle Limburgse volleyballiefhebbers op om komende woensdag naar de LOTTO Dôme af te zakken voor wellicht dé topwedstrijd in deze play-off-fase. Hou onze facebook pagina in de gaten, misschien vallen daar nog wat voordeeltjes te rapen. Wij rekenen op jullie!

Intussen blijven we ons verkneukelen voor die lekkere vlaai met slagroom bovenop de rijkelijke abrikozenlaag, afgewerkt met witte chocoladeschilfers. U wel bekend …

 

Agenda
Woensdag 13 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Zaterdag 16 april ’16 om 20u30 Prefaxis Menen - NOLIKO Maaseik

Woensdag 20 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - VDK Gent

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments