Kan NOLIKO Maaseik afgescheiden leider worden in de spannende play-offs?

Teneinde de Limburgse Bekerfinales niet voor de voeten te rijden, wisten we de kalendercommissie van de Belgische Volleybalbond ervan te overtuigen om de play-offwedstrijd van komend weekend op Paaszondag te plaatsen. Wellicht niet de meest ideale moment om de Paashaas de rug toe te keren, maar niettemin zal uw moeite beloond worden als u uw zetel ruilt voor een seat in de LOTTO Dôme.

Paaszondag wordt ons namelijk de interessante confrontatie tegen Prefaxis Menen in de 4de speeldag van de play-offs voor de voeten geworpen. De mannen van de grensploeg aan de Leie konden tegen NOLIKO Maaseik nog geen potten breken dit seizoen. In de bekercompetitie werden ze in hun eigen ‘Hel van Mjiende’ roemloos uitgeschakeld. In de gewone competitie kwamen ze eveneens 2 keer te kort. Tijdens de laatste confrontatie in de West-Vlaamse uithoek was niet de tegenstander, maar de man op de stoel de te viseren man. Hij maakte het zo bont, dat coach Castellani bijna uit zijn vel barstte. Hij werd prompt getrakteerd op een rode kaart.

De Noorse Viking Jonas Kvalen en Anshel Ver Eecke zijn de te viseren mannen bij de fluogroenen. En ook ex-NOLIKO-spelverdeler Mathias Valkiers doet het niet onaardig daar aan de andere kant van het land. Hij is uiteraard al wat gewoon, want vorig seizoen speelde hij nog in de bergen van Turks Koerdistan en blaakt van ambitie om bij de Red Dragons de eerste spelverdelerpositie over te nemen van Frank Depestele. Met Prefaxis Menen ben je bij voorbaat nooit klaar.

Op Paaszaterdag is er bovendien ook nog de interessante confrontatie in Molenbos, tussen Volley Lindemans Asse-Lennik en Knack Roeselare. De Pajotten lieten al 2 matchen schieten in deze prille play-offs. En Knack Roeselare wil na het verlies van afgelopen woensdag tegen NOLIKO Maaseik de rol aan de kop van het klassement niet lossen. Bij winst van NOLIKO Maaseik en puntendeling, of verlies van Roeselare, in de andere wedstrijd, kan NOLIKO Maaseik de leiderspositie voor zich alleen claimen. Maar laat ons eerst het verhaal van het vel en de beer in acht nemen …

Voor onze supporters hebben we ook nog een leuk Paasgeschenkje. Via onze facebookpagina (wel eerst liken) kan u een kortingskaart downloaden voor deze niet te missen Paaswedstrijd. Wat houdt u nu nog tegen?

Agenda
Paaszondag 27 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Prefaxis Menen

Zaterdag 2 april ’16 om 20u30 Lindemans Asse-Lennik - NOLIKO Maaseik

Vrijdag 8 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Lindemans Asse-Lennik

Woensdag 13 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be