In 2023 wordt alles beter …

<p>Foto Marc Mercelis</p>

Meer nog dan de vorige jaren beschikt Knack Roeselare dit seizoen over een bijzonder sterk team. Dat wisten we heel goed, en dat hebben ze ons zaterdag nogmaals pijnlijk goed laten voelen, op alle mogelijke manieren. Vooral de wat neutralere volleyballiefhebber heeft allicht vol ontzag en bewondering toegekeken.

Nu ook het allerlaatste greintje hoop en ambitie voor de Beker opgeborgen is, blijven er nog twee doelstellingen voor seizoen 2022-2023. Aan de ene kant is er onze Europese campagne waarvoor we in januari een dubbele ontmoeting hebben met de Tsjechische bierstad Budejovice. (In het Duits is dat ‘Budweis’, en daarmee is véél gezegd.) Deze ronde moeten we zeker overleven!

Belangrijker is daarnaast echter de competitie. Nu woensdag start de terugronde, maar GREENYARD Maaseik is vrij op deze speeldag. Onze 2e plaats in de rangschikking komt dus al meteen weer in het gedrang. Het is zaak om vanaf januari via een betere terugronde op jacht te gaan naar een goede eindrangschikking, kwestie van een gunstige uitgangspositie voor de play-offs te veroveren!

* * * *

We zien elkaar dus na feestjes en enige bezinning terug op zaterdag 7 januari. Dan komen de buren van Achel op bezoek in de STEENGOED Arena!

Intussen wenst onze club GREENYARD Maaseik alle spelers, trainers, coaches, stafleden, clubbestuurders, supporters, sponsors, seathouders, scheidsrechters, lijnrechters, officials, mensen van de pers en andere media, ballenjongens en -meisjes, alle vrijwilligers en medewerkers (uiteraard ook bij alle andere clubs) en alle mensen van goede wil fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2023!

 

Agenda

Zaterdag 7 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Woensdag 11 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Jihostroj ČESKÉ BUDĚJOVICE (CZE) (PO CEV)

Zaterdag 14 januari, 20u30 Caruur Gent - VC GREENYARD Maaseik

Zondag 22 januari, 18u00 Axis Guibertin - VC GREENYARD Maaseik

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be