Hectische maand november kondigt zich aan

<p>IV Photography: Hectische maand november kondigt zich aan</p>
<p><strong>&nbsp;</strong></p>

De ‘slachtmaand’ (althans volgens de scheurkalender van De Druivelaar) november kondigt zich lastig aan en dit niet alleen op sportief vlak. Pas op 8 november kennen we onze tegenstander in de voorronde van de Champions League. En een week later spelen we reeds de uitwedstrijd in Hanzestad Groningen of in Varna aan de Zwarte Zee (Bulgarije).

De organisatie van deze verplaatsing bezorgt de club niet weinig kopbrekens en slapeloze nachten, want in het geval deze wedstrijd in Bulgarije plaatsvindt moeten binnen een week de tickets worden vastgelegd. Iemand die al ooit in de vrije markt vliegtickets boekte, weet dat hij/zij dit op tijd moet doen, wil men waanzinnige vluchtprijzen en tijdsverslindende tussenstops vermijden.

In de competitie treffen de knapkoekers Knack Roeselare (uit volgende zaterdag) en Volley Lindemans Aalst (thuis). En dan willen we ons nog kost-wat-kost verzekeren van de halve finales van de Belgische Beker (heen en terug) tegen Volley Haasrode Leuven.

Het echte werk kondigt zich met andere woorden aan, want in december wacht ons (hopelijk) de poulefase van de Champions League tegen de kleppers Dynamo Moskou (RUS), BBSK Istanbul (TUR) en Kedzierzyn Kozle (POL).

 

Agenda
Zaterdag 5 november ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Dinsdag 8 november ’16 om 20u45 Axis Shanks Guibertin - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 12 november ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Lindemans Aalst

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be