Halfweg en op koers

<p>Foto Patrick Martens</p>

De Champions Final 4 is halfweg. We hebben de verplaatsingen naar Menen en Haasrode-Leuven met hun krappe zaaltjes zonder enig kleerscheurtje overleefd én we hebben thuis iets rechtgezet tegen onze grote rivaal. Dat was bijzonder belangrijk na de twee uppercuts die we in de twee weken ervoor hadden moeten incasseren.

Halfweg deze minicompetitie staan we dus op kop. Ook Roeselare rekende zonder setverlies af met de twee underdogs, zodat we nog maar eens opnieuw op weg lijken naar de klassieke play-offs tussen de vaste namen. Maar … ten eerste zijn we zover nog niet, en ten tweede zijn we niet alleen op jacht naar die best of five, maar ook op het thuisvoordeel (al leek dat 'voordeel' twee jaar geleden wel behekst).

In de terugronde van deze Champions Final 4 moet Roeselare op zijn beurt zowel Menen als Haasrode-Leuven in eigen kot gaan opzoeken, wat ook voor hén niet onoverkomelijk is maar toch altijd voor dat ietsje extra stress zorgt.

Eén voor één. First things first: zaterdag zijn we gastheer voor Haasrode-Leuven en zijn enkele ex-Maaseikspelers die woensdagavond al stevig weerwerk boden en ook zaterdag met alle macht gaan proberen om ons de duvel aan te doen.

Opnieuw rukt TV Limburg uit om deze (belangrijke, of wat had je gedacht) wedstrijd live naar de huiskamers te brengen. Tom Kums en Franky Reijmen zorgen voor commentaar!

Live, via de volgende link: livescore | livestream & op TV-Limburg

Agenda

Woensdag 10 maart, 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 13 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Zaterdag 20 maart, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 27 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments