GREENYARD Maaseik in Champions League én op tv!

GREENYARD Maaseik speelt vanavond (dinsdag 14 december) zijn zoveelste wedstrijd in de Champions League, tegen de Russische topper Dinamo Moskou. Helaas … alweer voor een lege tribune. ☹

Tja, ‘het is wat het is’, maar … er is vanavond wel degelijk een bal op tv (of op het internet). Even opsommen: betaalzender CEV EuroVolleyTV zendt de wedstrijd live uit. (Een abonnementje op CEV EuroVolleyTV kost 7,99 euro per maand of 14,99 euro voor het volledige Champions League-seizoen. In ruil kan je hele dagen live of uitgesteld internationaal topvolleybal kijken, en je kunt je maandabonnement altijd weer opzeggen.) Telenet zendt de wedstrijd live uit op zijn betaalkanaal Play Sports 1 maar ook op Play Sports Open (het gratis sportkanaal voor alle Telenet TV-klanten). Voor wie het nog niet wist: ook bij Telenet Play Sports kan je i.p.v. een abonnement een dagpas activeren!

En dan is er nog een alternatief: ga gewoon bij je ‘buur met een abonnement’ meekijken. Ga even uchteren met een stuk knapkoek en ‘dwing’ hem kennis te maken met onze fantastische sport en met onze fantastische club!

Onze wedstrijd start om 20.55 uur. Als aperitief, ook niet te versmaden: vanaf 19 uur de collega’s uit Roeselare tegen het Poolse Jastrzebski Wegiel.

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments