Goed nieuws voor goede supporters

<p>Foto ZUPP</p>

Hoewel op zaterdag 19 januari eerst nog een thuismatch tegen Par-ky Menen op het programma staat (cf. een volgende post), stijgt hier en daar al de spanning en koorts voor de ‘Slag om Limburg’ van komende woensdag 23 januari in Achel. (Ook hiervoor volgt later nog een voorbeschouwing.)

Onze vrienden van Tectum Achel mikken ook voor dit midweektreffen tegen GREENYARD Maaseik op een bomvolle sporthal met de unieke Limburgse ambiance. En hoewel zij hun hal wellicht met gemak volgepropt krijgen met groen-witte aanhang en Noord-Limburgse ‘neutrale’ liefhebbers, gunnen ze de supporters van Maaseik ook wat van dat lekkers.

Opgelet, snel reageren is de boodschap!
Dankzij de goede verstandhouding tussen de clubs mogen we 50 trouwe supporters van GREENYARD Maaseik een toegangsticket tegen halve prijs (5 i.p.v. 10 euro) aanbieden. (Voor 16-minners is de toegang gratis.)

Deze 50 tickets tegen halve prijs gaan naar de eerste 50 kandidaten. Stuur dus als de bliksem een mailtje naar info@vcgreenyardmaaseik.be. De tickets op naam zullen woensdagavond in Achel aan de kassa klaarliggen en moeten ginds betaald worden. Je krijgt er nog een leuk gadget van sponsor Tectum Group bij!

Volleybalclub Tectum Achel dringt erop aan om tijdig aanwezig te zijn (parkeren doe je best op het Michielsplein) en wijst er ook op dat ze een flinke voorraad Achelse trappist hebben ingeslagen…

Nog dit: heel wat spelers van Tectum Achel verdedigden ooit de kleuren van – toen nog – NOLIKO Maaseik. Zij zijn erop gebrand om er nog eens alles uit te persen om hun ex-club op sportieve wijze een peertje te stoven. Van je vrienden moet je het hebben, nietwaar… (PiP)

Agenda

Woensdag 16 januari om 18u00 Trefl GDANSK (POL) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-LR)

Zaterdag 19 januari om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Par-Ky Menen

Woensdag 23 januari om 20u30 Tectum Avoc Achel - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 26 januari om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Axis Guibertin

Woensdag 30 januari om 18u00 PGE Skra BELCHATOW (POL) - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 6 februari om 20u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments