Geen NOLIKO Maaseik, geen LOTTO Dôme zonder vrijwilligers

Met 750.000 zijn ze, de vrijwilligers die zich in Vlaanderen inzetten. Sommigen doen dat elke dag opnieuw, anderen maken zich met momenten vrij. De één geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben ze gemeen : die duizenden vrijwilligers zetten onbezoldigd en uit vrije wil in voor een goed doel, in hun buurt, bij acties en evenementen of in jouw organisatie. Ze zetten hun talenten in en doen dat meestal met veel plezier en voldoening. De enige vergoeding die zij vragen is een lach, een knipoog, een schouderklop of een dankwoordje. Om al die mensen, die vaak achter de schermen hun steentje bijdragen, te bedanken is deze week de Week van de Vrijwilliger. Laten we hen deze week, maar ook de rest van het jaar koesteren.

NOLIKO Maaseik heeft ook het geluk te mogen terugvallen op tientallen vrijwilligers om de club staande te houden, zelfs in tijden dat het sportief wat minder loopt. We zijn hen zeer erkentelijk voor alles wat zij doen en alles wat we hen mogen vragen. Onze Wall of Fame in de Lotto Dôme en de aankondiging bij elke wedstrijd zijn maar symbolen van onze onmetelijke appreciatie.

Afgelopen vrijdag nog waren ze er massaal om de organisatie van de Kienavond voor onze jeugdwerking te ondersteunen. Voor afgelopen vrijdag en alle andere dagen van het jaar : hartelijke dank dames en heren, meisjes en jongens ! Jullie zijn nog steeds onze belangrijkste motor!

Agenda
Zaterdag 5 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Lindemans Asse-Lennik

Zaterdag 12 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Callant Antwerpen (play-offs)

Woensdag 16 maart ’16 om 20u30 VDK Gent - NOLIKO Maaseik (play-offs)

Woensdag 23 maart ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik (play-offs)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments