Galamatch tegen Lindemans Asse-Lennik in LOTTO Dôme

Volley Asse-Lennik moet in de midweek naar Trentino voor de terugwedstrijd in de Play Off 12 van de Champions League. Tijdens hun thuiswedstrijd in de LOTTO Dôme moesten ze zeer nipt het onderspit delven tegen het team van Simon Van de Voorde. De kans dat zij bij Diatec nog iets kunnen forceren, is daarom niet irreëel. Wij kijken alvast benieuwd naar deze wedstrijd.

Komende zaterdag, op vooravond van Halfvasten, maken zij hun opwachting in de LOTTO Dôme. Beide teams hebben niets meer te winnen of te verliezen in de landelijke competitie in aanloop naar de Play-Offs. Lennik staat gebeiteld op plaats 1, NOLIKO Maaseik mag genoegen nemen met plaats 3.

Bijgevolg mogen we terecht spreken van een galamatch komende zaterdag, een beetje naar analogie van deze bij de start van het seizoen. Het zal afwachten zijn of de Pajotters dan de verplaatsing naar Italië verteerd hebben en of zij al in hun kaarten willen laten kijken in aanloop van de 2de fase in de Ethias Volley League.

De thuisploeg zou zijn publiek een groot plezier kunnen doen met een klinkende thuisoverwinning. Wellicht is dit dan ook de gelegenheid om op te roepen tot wederzijds respect tussen speler en supporters. Supporters kruipen al jaren door het stof en zijn in blijde verwachting van resultaten en beleving op het terrein. De verwachtingen van de spelers zijn identiek maar in omgekeerde richting. Vermits de doelen hetzelfde zijn, waarom zouden we niet aan één zeel trekken? Alvast dank bij voorbaat!

Zondag is het hoogdag in Maaseik met de Internationale Halfvastenstoet, de oudste carnavalstoet van het land, die trots door de straten trekt. Jeugdprins Jentl I en prins Pieter VII hopen op een grote opkomst en hebben in ruil een hele lading snoepgoed uit te gooien.

 

Agenda
Zaterdag 5 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Lindemans Asse-Lennik

Zaterdag 12 maart ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Callant Antwerpen (play-offs)

Woensdag 16 maart ’16 om 20u30 VDK Gent - NOLIKO Maaseik (play-offs)

Woensdag 23 maart ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik (play-offs)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments