Géén supporters? In dat geval …

Topspelers die topvolleybal moeten spelen voor lege tribunes. En trouwe supporters die hun team van thuis uit moeten volgen, via pc of tv. De ene mist de andere, en omgekeerd! Er gaat immers niets boven de ambiance in een lekker gevulde volleybalhal waar het publiek zijn spelers opjut om het beste van zichzelf te geven …

Bij leven en welzijn speelt GREENYARD Maaseik zaterdagavond in eigen STEENGOED Arena de heenwedstrijd in de halve finale van de Beker van België, tegen Lindemans Aalst. Een belangrijke match, helaas opnieuw voor lege tribunes!

Wel, als onze supporters niet naar hun club mogen komen, trekt de club zélf naar haar supporters! Onze vrijwilligers gaan deze week op pad om bij al onze trouwe abonnees een verrassingspakketje af te leveren. Kwestie van zaterdagavond tóch in de sfeer te geraken. De club vergeet jullie niet!

De wedstrijd is te volgen via livescore en livestream, en we zijn er opnieuw in geslaagd om TV Limburg te strikken voor een live-uitzending, zodat alle volleyballiefhebbers (thuis) kunnen meegenieten. Post gerust een impressie van jouw volleybalavond (met sjaal, klapper, truitje, …) op onze Instagram en/of Facebook, en tag @vcgreenyardmaaseik in je bericht!

Live, via de volgende link: livescore | livestream & TVL (Proximus kanaal 10 – Telenet kanaal 8).

Agenda

Zaterdag 30 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst (1/2 BK-België)

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments