Exit voor NOLIKO Maaseik in de CEV Denizbank Champions League

Met een logische nederlaag tegen de Italiaanse kampioen Trentino Diatec nam NOLIKO Maaseik dinsdagavond afscheid van de CEV Denizbank Champions League 2016.

De eerste set konden onze jongens behoorlijk wat tegengas geven, maar in set twee kreeg onze ploeg een pandoering van deze wereldploeg. Trentino had de winstpunten nog nodig om niet voorbij gestoken te worden door het Franse Tours van Vital en gaf daarom plankgas.

NOLIKO Maaseik eindigt zijn vijftiende opeenvolgende Champions League op de vierde plaats.

In 2011 en 2012 werden we nog groepswinnaar in de pool, in 2012 zelfs nog zonder nederlaag! Waar is de tijd? Op nauwelijks enkele jaren tijd is de macht van de grote landen als Rusland, Polen, Turkije en Italië financieel zo uitgebreid, dat het heel moeilijk wordt hiertegen op te boksen.

Wie gaat er naar de play-offs met 12: 3 Poolse (Blechatow, Gdansk en Rzeszow), 3 Italiaanse (Trentino, Civitanova en Modena), 3 Turkse (de beide clubs uit Ankara en Izmir), 2 Russische (Belgorod en Kazan), Tours VB en Asse-Lennik.

Door het onverwacht zwaar verlies van Moskou in Friedrichshafen en het forfait van Constanza komt Asse-Lennik tussen de groten post vatten in de play-offs van de Champions League. Van harte proficiat voor de Belgische competitieleider. Knack Roeselare van zijn kant gaat als betere derde door naar de CEV Cup.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments