EuroMillions, de nieuwe naamsponsor van de Ligacompetitie

Op 10 mei werd, Philippe Boone, verkozen tot nieuwe voorzitter van de Belgische Volleyliga.

Het motto van zijn mandaat wordt: MET de clubs en VOOR de clubs.

Hiermede wil hij duidelijk stellen dat de Liga er is als beroepsvereniging die de individuele en collectieve belangen behartigt van de aangesloten clubs, met aandacht voor de Belgische profspelers.

Vorig jaar heeft de Liga een contract van vier jaren getekend met TELENET voor het produceren en uitzenden van de belangrijkste matchen. Dit seizoen worden dat 30 topwedstrijden. Het is een open contract, wat betekent dat de publieke en regionale zenders de beelden mogen overnemen waardoor de uitstraling van het volleybal een zo breed mogelijk publiek kan bereiken.

Dit jaar zetten wij nog een stap verder en hebben wij het genoegen U mede te delen dat de NATIONALE LOTERIJ, met haar product EuroMillions, de nieuwe naamsponsor wordt van onze competitie.

Sterke clubs, betekent een sterke Liga en daaruit voortvloeiend een sterke volleybalsport.

Zo is volleybal nu de eerste zaalsport in Vlaanderen met bijna 50.000 leden. Er is geen reden dat het ook niet zo wordt in Wallonië.

Onze 10 clubs zijn actief met meer dan 300 teams en meer dan 3.000 leden. Ruim boven het gemiddelde van een doorsnee volleybalclub in ons land.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments