Eerste klip in de nieuwe competitie, NOLIKO Maaseik vs Volley Haasrode Leuven

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. Bij de openingswedstrijd van de competitie zal eerst de officiële sleuteloverhandiging plaatsvinden aan Frank Liebens van Steengoed Projecten ter huldiging van de herdoop van onze sporttempel naar STEENGOED Arena.

De ploeg uit het Hageland bezorgde NOLIKO Maaseik menige nachtmerrie, zelfs nog toen zij in Liga B speelden: op 16.10.2013 verloren de Maaseikenaren er de 1/8e finale van de Beker van België van wat verder een roemloos seizoen zou worden.

Ook de laatste wedstrijd van de reguliere competitie van afgelopen seizoen past in dit rijtje, want toen kwamen de mannen van de sympathieke coach Kris Eyckmans hier 2 punten pikken na 2-3 verlies van de Maaslanders in eigen huis. NOLIKO Maaseik had op dat ogenblik niets meer te verliezen, want de poleposition in de play-offs hadden ze toen al lang op zak. Maar niettemin, de uppercut was toch aangekomen…!

De mannen uit de Stella-stad wisten in het tussenseizoen de youngsters Niels Huysegoms en Simon Peeters, die bij Callant Antwerpen een schitterend seizoen speelden, terug te halen naar de sporthal Haasrode. Nog een opvallende verschijning is 2e spelverdeler Jan Loosen. Hij is de Most Valuable Player van de eerste STEENGOED Cup (2013) en bewaart uiteraard uitzonderlijke herinneringen aan de STEENGOED Arena.

Met andere woorden, kom zaterdag zeker naar de STEENGOED Arena voor een STEENGOEDE start van de competitie.

 

Agenda

Zaterdag 23 september, 20u30 NOLIKO Maaseik - Haasrode Leuven         

Zaterdag 30 september, 20u30 Par-Ky Menen - NOLIKO Maaseik

Zondag 15 oktober, 15u00 VDK Gent - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 21 oktober, 20u30 NOLIKO Maaseik - VBC Waremme       

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be