Een wedstrijd om niets bij het ‘zwarte beest’ Callant Antwerpen

Nu de kaarten geschud zijn aan de top, is de laatste play-offwedstrijd voor NOLIKO Maaseik van generlei belang meer. Op de plaatsen 3 tot en met 5 verdringen zich 3 ploegen om de strijd voor de 3de plaats die rechtstreeks leidt naar de Europese CEV-cup. Prefaxis Menen zette Volley Lindemans Asse-Lennik (of moeten we Aalst zeggen?) een stevige hak. En de mannen van ’t Stad lieten de volle buit liggen in Schiervelde. Bijgevolg hebben de Sinjoren maar één optie komende zaterdag, en dat is winnen.

Coach Daniel Castellani kan komende zaterdag bij wijze van spreken met de miniemenploeg aantreden in de Arenahal. Uiteraard zal hij dat niet doen. Onze mannen in het rood hebben namelijk nog een rekening te vereffenen in de sporttempel van Deurne. Na de roemloze bekeruitschakeling, net vòòr Kerstmis, en de onverwachte opdoffer thuis in de reguliere competitie net vòòr Vastenavond, hopen de Knapkoekers de Scheldejongens nu een koekje van eigen deeg te serveren. Deze keer niet met grofgekorrelde suiker als afwerkingslaagje, maar hopelijk met een flinke pandoering!

Komende woensdag al starten dan de finales. Wij roepen elke supporter, maar dan ook iedere supporter op om in rode kleur naar de LOTTO Dôme te komen. De LOTTO Dôme moet de komende wedstrijden vuurrood kleuren! We gaan er een feest van maken, zoals wij Limburgers alleen dat kunnen. De organisatie heeft alvast enkele verrassingen in petto. En wie weet dansen we binnen enkele dagen, zoals weleer, terug op de tafel!

 

Agenda & Ticketverkoop

Woensdag 27 april ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Zondag 1 mei ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Woensdag 4 mei ’16 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Eventueel

Vrijdag 6 mei ’16 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zondag 8 mei ’16 om 15u00 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be