De nieuwste aanwinst van NOLIKO Maaseik heet … Castellani, Iván Castellani!

Volleybaltalent zit vaak in de genen, dat is bekend. Iván Castellani werd op 19 januari 1991 geboren in het Italiaanse Padua, heeft nochtans de Argentijnse nationaliteit en is inderdaad zoon van … Daniel Castellani.

Iván Castellani (1m97, opposite) speelde voor de Argentijnse clubs UPCN San Juan, Club Ciudad de Bolivar en PSM Vóley. In 2011 was hij een sterkhouder van de Argentijnse selectie die in Rio de Janeiro vice-wereldkampioen werd bij de jongeren tot 21 jaar. Datzelfde jaar haalde hij met de "grote jongens" brons op de Panamerikaanse Spelen en een jaar later maakte hij deel uit van de Argentijnse selectie die 5e werd op de Olympische Spelen in Londen.

Na de Olympische Spelen trok hij naar Montpellier (FRA) en later naar Molfetta (ITA). Het voorbije seizoen speelde hij voor Club Deportivo Morón (ARG).

Argentinië is geselecteerd voor de Olympische Spelen in Rio. Als Iván opgeroepen wordt voor zijn nationale ploeg, zal hij ongetwijfeld pas na Rio naar Maaseik overkomen. We kijken nu al uit naar zijn kwaliteiten als hoofdaanvaller.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments