De fakkel overdragen…

Is Jos De la haye getrouwd met GREENYARD Maaseik? Neen, maar het scheelt niet veel…

Toen Jos (°1946) in '64 zijn middelbaar bij de Kruisheren afrondde, transfereerde hij meteen van de legendarische collegeploeg naar het nog jonge Mavoc Maaseik. Hij zou er 10 jaar volleyen, tot in 2e nationale!

In '74 stapte hij als vanzelf over naar het clubbestuur. Het secretariaat paste hem als een handschoen, maar in '92 (Maaseik was toen net begonnen aan zijn indrukwekkende reeks landstitels) heeft hij ongetwijfeld eens diep gezucht van opluchting toen Marc Vermeulen in dienst kwam en hem een heel pak van dat secretariaatswerk uit handen nam.

Jos De la haye bleef tot vandaag officieel secretaris van de club, maar iedereen kent hem vooral als terreinafgevaardigde en begeleider van de scheidsrechters.

55 jaar bij de club: 10 jaar als speler, 45 jaar als bestuurslid. Wow! En ook in de toekomst zal hij met plezier zijn taken blijven vervullen binnen de club! Voor de eindverantwoordelijkheid van de functie van 'secretaris' past hij voortaan echter. Deze fakkel wordt nu overgedragen.

GREENYARD Maaseik stelt vandaag dus met genoegen officieel zijn nieuwe secretaris voor: Patrick Martens (°1969), Maaseikenaar in hart en nieren, is eveneens door en door vergroeid met onze club. Patrick was jarenlang ploegbegeleider, is al tien jaar actief in het jeugdbestuur en is intussen bijna even lang een sleutelfiguur in ons communicatieteam en het o zo belangrijke ICT-universum.

Met Patrick Martens als secretaris en Marc Vermeulen als zijn ervaren sidekick, zijn het secretariaat, de administratie, de communicatie en de ICT van de club in goede handen!

Dikke merci voor alles, Jos! En Patrick zal de mouwen nog een ietsje verder moeten opstropen…

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments