De combinatie is mogelijk: tópvolleybal op een tópschool!

<p>Foto Jef de Puydt</p>

Campus Mosa-RT, JARACO LVL Ladies Volley Limburg en GREENYARD Maaseik bundelen hun krachten.

Schoolgaande jeugd droomt soms meer van sport dan van school. Voor ouders en leerkrachten is het dan moeilijk om zo’n opgroeiende tiener met een passie 'bij de les' te houden met de nochtans wijze woorden 'éérst school, dan volleybal'. Waarom niet een best of both worlds?

Campus Mosa-RT (Katholiek Secundair Onderwijs Maaseik-Kinrooi) heeft een vrij complete waaier aan studierichtingen te bieden en pakt vanaf komend schooljaar uit met een uniek project voor de 2e en 3e graad: een volwaardig schooltraject in combinatie met topvolleybal, voor jongens en meisjes!

Je kan uit alle studierichtingen kiezen in combinatie met volleybal.

Mosa-RT is een kwaliteitsschool met een hart en met faam, die dromen waarmaakt en die voor deze unieke volleybalopleiding tijdens het middelbaar samenwerkt met JARACO LVL Ladies Volley Limburg en GREENYARD Maaseik, beide absolute top in Limburg en ver daarbuiten! Dankzij een lessenrooster op maat kunnen gedreven scholieren met een volleybalpassie een volwaardige studiekeuze in de 2e en 3e graad combineren met professionele volleybaltrainingen onder deskundige begeleiding in de STEENGOED Arena.

Voor het volleybalpakket wordt de beste volleybalknowhow ingeschakeld: actieve samenwerking met Julien Van de Vyver (éminence grise van het damesvolleybal, trainer JARACO LVL, eerder trainer Nederlandse belofteteam) en met Joel Banks (succestrainer GREENYARD Maaseik, 2x trainer van het jaar), terwijl Lore Gillis (Ex Yellow tiger, trainer Topsportschool, kapitein JARACO LVL) hoofdtrainer wordt en kan rekenen op een staf van gediplomeerde assistent-trainers.

Voor wie? Scholieren vanaf de 2e graad met een uitgesproken volleybaldroom, die aanleg en vooral wilskracht hebben om deze droom waar te maken. Een intakeprocedure is de eerste stap. Is Maaseik wat ver van huis? Welkom in het VIMK Schoolhouse, het internaat van onze scholengemeenschap!

Meer info: www.mosa-rt.be of vraag meer uitleg via info@mosa-rt.be of telefonisch +32 89 56 30 59.

 

Klik hier voor een grote PDF-versie!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be