Alle dagen vuurwerk in 2024

<p>Foto Ricco Everts</p>

Er is gevaarlijk vuurwerk en er is ander vuurwerk. Dat leren sommigen ons elk jaar opnieuw tot hun scha en schande rond de jaarwisseling.

Het gevaarlijke vuurwerk laten we dus over aan hen, voor het spetterende sportieve vuurwerk zorgt GREENYARD Maaseik graag zelf.

Het begon al vorige week donderdag en vrijdag met een knaleditie van de STEENGOED Cup. Meer dan tweehonderd jongeren zetten onze sporthallen in vuur en vlam. De hoogstaande finales bekroonden Stalvoc Beverlo bij de meisjes en Rembert Torhout bij de jongens. Onze eigen U17-jongens deden het prima, met brons in een kwalitatief hoogstaand tornooi.

Dat was de uitsmijter voor 2023, in 2024 verwachten we ook spetters. Op 1 januari mochten de spelers van onze eerste ploeg hun wensen nog formuleren, vanaf de ochtendtraining op dag twee moeten ze daar werk van maken.

Woensdag 3 januari kunnen onze jongens al eens testen of ze het kerstmenu en de jaarwisseling goed verteerd hebben. Dan trekken ze naar Namen voor een galawedstrijd tegen Waremme Volley. En dat is niet alleen Perin versus Perin, Martin tegen Pierre. De ambitieuze club uit Borgworm - met tal van jeugdige beloften - knokte zich op de laatste speeldag voor kerst naar een 2-3-zege op Guibertin en werpt zich op als een ernstige challenger voor de play-offs.

Beide Franstalige clubs hebben dit seizoen al bewezen dat ze niet langer meelopers willen zijn in de liga, integendeel. Als waardemeter kan het duel tegen Waremme dus tellen voor GREENYARD Maaseik. Maar goed ook, want de belangrijke afspraken volgen elkaar snel op in januari. Te beginnen met de Europese topmatch op bezoek bij Lvi Praag volgende week.

Maar dus eerst Waremme Volley – VC GREENYARD Maaseik, tous ensemble in de sporthal van Bouge: https://www.volleynamur.be/match-de-gala-waremme-maaseik-ligue-a-3-janvier-2024

Agenda

Vrijdag 5 januari om 13uu00 VC GREENYARD Maaseik - Orion Volleybal Doetinchem (NED)

Donderdag 11 januari om 18u00 VK Lvi PRAHA (CZE) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-LR5)

Zaterdag 13 januari om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Axis Guibertin

Woensdag 17 januari om 20u30 Cucine Lube CIVITANOVA (ITA) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-LR6)

Vrijdag 19 januari om 20u30 Caruur Gent - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 24 januari om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Zaterdag 27 januari om 20u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments