‘Gaas aan de Maas’ tijdens finales BvL in de LOTTO Dôme

We maken ons op voor veel volk bij de Halfvastenstoet van komende zondag, maar ook het Paasweekend kondigt zich al aan als wellicht het drukste volleybalweekend ooit in de LOTTO Dôme.

Op Goede Vrijdag eten we traditioneel vis in plaats van vlees en dan mogen de Leuvenaars van Volley Haasrode Leuven hun opwachting maken voor een afrekening van het 2-3 noch vis noch vlees-verlies tijdens de laatste wedstrijd van de reguliere competitie.

Op Paaszaterdag en Paasmaandag vormt de LOTTO Dôme de arena voor de zo begeerde Beker van Limburg, toch wel de kers op de taart van onze Bronsgroene competities in de lagere reeksen. Paaszaterdag is voor de meisjes en de dames en uit het Maasland verwelkomen we in het bijzonder Jaraco As (U19 en Demo), Sparvoc Lanaken (VKS), Uvoc Uikhoven (Nationaal) en Mavo Dilsen-Stokkem (U19 en Nationaal). Grote delegaties verwachten we van Stalvoc Beverlo (U11, U15 en U17), evenals van Datovoc Tongeren (U13, U15, U17 en Demo). Verder zullen ook VC Overpelt (U11), Wevoc Wellen (U13), kampioen in 1e Provinciale Bepavoc Beringen (Provinciaal) en Wara Genk (Provinciaal) met 1 meisjes/damesploeg aantreden.

Paasmaandag zijn de jongens en mannen aan de beurt, met toch wel een heel sterke vertegenwoordiging van onze jongens NOLIKO Maaseik (U13, U17, U19 en Provinciaal). U komt onze mannen toch aanmoedigen in eigen huis? Verder verwachten we telkens 2 teams van Stalvoc Beverlo (U11 en U15) en VTI Blok Hasselt (U11 en Nationaal). Volgende clubs sturen 1 team: uit het Maasland Kivoc Kinrooi (U15) en Sparvoc Lanaken (U19), en verder ook Helios Zonhoven (U13), Hoevoc Hoeselt (VKS), Roveka Stevoort (Provinciaal) en Avoc Achel (Nationaal).

Nieuw in de Limburgse Beker is de demowedstrijd van de 2 Limburgse Liga A-ploegen Datovoc Tongeren tegen Jaraco As van hoofdcoach Brecht Van Kerckhove (Paaszaterdag) en tussen 2 Special Olympics teams op Paasmaandag. Ook in de recreatieve competitie worden de finales gespeeld binnen de format van de Beker van Limburg.

Paasdinsdag wacht ons dan de terugmatch in de play-offs tegen aartsrivaal Knack Roeselare. Na de geladen heenmatch wordt deze twaalfendertigste Clasico weer een wedstrijd om aan te kruisen in uw agenda.

Voor wie niets wil missen kunnen we in het Paasweekend een 4-daags overnachtingsarrangement aanbieden in de LOTTO Dôme. Veldbed, slaapzak, vers ondergoed en een tandenborstel moet u wel zelf meebrengen…

 

Agenda

Zaterdag 25 maart ’17 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Callant Antwerpen

Zaterdag 1 april ’17 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Lindemans Aalst

Zaterdag 8 april ’17 om 20u30 Prefaxis Menen - NOLIKO Maaseik

Vrijdag 14 april ’17 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Haasrode Leuven

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments