Renet VANKER een jaar langer bij GREENYARD Maaseik

<p>Foto Marc Mercelis</p>

Renet VANKER zal ook volgend jaar de passen rondstrooien in de STEENGOED Arena. Onze 1m95 grote spelverdeler uit Estland, intussen 25 jaar (°22 september 1998), gaat zo zijn vierde seizoen in bij GREENYARD Maaseik.

Toen onze Iraanse spelverdeler Javad Karimisouchelmai in december 2021 een zware enkelblessure opliep, vonden we Renet als medical joker bij Selver Tallinn in Estland.

We hadden al goede ervaringen met spelers uit die Baltische staat met Timo Tammemaa, Andri Aganits, Keith Pupart, Renee Teppan en Henri Treial.

VANKER kreeg zijn vuurdoop in januari 2022 met een verplaatsing naar het Russische Dinamo Moscow en hij groeide uit tot een vaste waarde in onze basis.

Bij aanvang van het net afgelopen seizoen draaide onze hele ploeg wat stroever, maar naarmate de LOTTO play-offs naderden en al onze spelers stilaan fit geraakten, toonde VANKER zich toch weer als een uitstekende draaischijf.

Vandaar zijn nieuwe verbintenis. Wij hopen dat hij samen met zijn vrouw Ingela en zijn zoontje Stefan (1 jaar oud) de beste omstandigheden vindt in Maaseik om optimaal te presteren.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments