Nieuws

Argentijnse jeugdinternational Luciano Aloisi voor de set-up

Voeg 5 spelverdelers, 4 hoofdaanvallers, 5 hoekspelers, 6 middenaanvallers en 4 libero's bij elkaar, en je hebt Ciudad Voley, het volleybalteam dat het voorbije seizoen in Argentinië vicekampioen, bekerfinalist én winnaar van de supercup werd. "Met 24 man op training, dat is me wat te druk", heeft Luciano Aloisi misschien wel gedacht. In elk geval: hij waagt de oversteek van Argentinië naar … GREENYARD Maaseik!

Luciano Aloisi (°18 oktober 2002, 1m85) moet nog 20 worden, maar Maaseik is niet eens zijn eerste Europese avontuur! Tijdens seizoen 2020-21 was hij ook al actief bij het Duitse Volleyball Bisons Bühl. De jonge spelverdeler behoort al een tijdje tot de Argentijnse jeugdselecties. Daarmee werd hij in 2019 derde op het WK U19, en in 2021 vierde op het WK U21. Hij speelde op Sardinië overigens twee keer tegen de Belgische U21 (vijfde) met onze Ferre, Martin, Liam en de anderen

Een abonnement is altijd de beste keuze... Koop het nu

Een nieuw seizoen met nieuwe uitdagingen. Samen met jou, onze trouwe supporter, willen we - nationaal én internationaal - opnieuw de strijd aangaan met onze concurrenten.

Wie zowat alle of toch behoorlijk wat thuiswedstrijden van GREENYARD Maaseik wil bijwonen, doet altijd een goede zaak met een seizoenskaart.

Als abonnee geniet je zeker van volgende voordelen:

  •  Altijd een gereserveerde zitplaats, met uitstekend zicht op het speelveld, met je neus op de actie, en dat voor álle thuiswedstrijden:
    - EuroMillions Volleybal League: reguliere competitie, kwalificatieronde, play-offs en finales;
    - Beker van België: alle thuiswedstrijden tot en met de halve finale;
    - Europees: Alle thuiswedstrijden in de CEV-cup.

 

  • Gratis toegang tot thuiswedstrijden van ons B-team (Nationale 3).

 

  • 10 euro extra op je clubkaart voor elke nieuwe abonnee die er komt dankzij jouw tussenkomst, jouw bemiddeling of jouw reclame.

 

Bekerfinale: Menen tegen …

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat geldt meer dan ooit voor de bijgevoegde wedstrijdtabel naar de volgende bekerfinale.

Dankzij een of andere onschuldige hand, geholpen door onwaarschijnlijk toeval, kan alleen faalangst Decospan Menen uit de finale houden. Jawel, een bekerparcours heeft altijd verrassingen in petto, maar toch ...

Aan de overkant van de tabel is het dan weer knokken en worstelen geblazen, op leven en dood. Als GREENYARD Maaseik de eerste ronde tegen een nog te bepalen niet-ereklasser overleeft, mag/moet het naar Aalst of Leuven (zónder terugmatch). Als dát komend seizoen wél goed afloopt, wacht in de halve finale Roeselare. Of Achel. Of Gent. Of een verrassing.

Rare dingen in de Belgische Beker …

 

Oekraïense hoekspeler Hetman bij GREENYARD Maaseik

<p>Foto CEV</p>

De positie van hoekspeler bij GREENYARD Maaseik is compleet met het jonge talent Nazar HETMAN. Nazar werd op 18 juni 2003 geboren in de Oekraïense stad Ternopil en is 194 cm groot

Hij kwam eerder uit voor VC Bakhmut-SHVSM (UKR) en speelde afgelopen seizoen bij Daugavpils Universitāte/Ezerzeme (LET). Verder maakt hij sedert U16/U17 deel uit van het nationale team en behoort Nazar nu tot de lichting U21/U22.

Ondanks de oorlog die er momenteel heerst, kan hij toch naar België komen om hier tijdelijke bescherming aan te vragen en als betaalde volleyballer aan de slag te gaan.

Ласкаво просимо в клуб!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments