Nieuws

Internationale Dag van het Vrijwilligerswerk

<p>Foto Ricco Everts</p>

Op deze speciale Dag van de Vrijwilliger willen we graag onze waardering uitspreken voor jullie onschatbare bijdrage aan onze club. Het is dankzij jullie onvermoeibare inzet en grenzeloze toewijding dat de wedstrijden van VC GREENYARD Maaseik überhaupt kunnen plaatsvinden.

Uren voor begin tot uren na het laatste fluitsignaal dragen jullie bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer en een clubgevoel om u tegen te zeggen. Het harde werk dat jullie verzetten, de passie die jullie tonen en de tijd die jullie opofferen, maken van onze club een thuis voor alle liefhebbers van volleybal.

Aan alle vrijwilligers, van degenen die het speelveld klaarmaken tot degenen die achter de schermen werken, van A tot Z, willen we jullie uitdrukkelijk bedanken. Jullie zijn de stille helden die ervoor zorgen dat onze spelers kunnen schitteren en dat de supporters kunnen genieten van geweldige wedstrijden.

Elk gebaar, groot of klein, draagt bij aan het succes van VC GREENYARD Maaseik, en we waarderen jullie allemaal evenveel. Samen vormen we een team dat niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten schittert.

Adembenemend LOTTO Volley League seizoen: Ongekende Spanning!

<p>Foto Patrick Martens</p>

Wat een competitie! Na zeven speeldagen staat Guibertin op plaats twee. In de laatste dertig jaar waren Roeselare en Maaseik haast onaantastbaar, met wat speldenprikken tussendoor van Lennik, Antwerpen (beide van het toneel verdwenen) en Menen (vorig jaar bijna ter ziele).

Maar wat we dit seizoen te zien krijgen in de LOTTO Volley League, had niemand durven voorspellen. Na de verbazingwekkende, maar niet minder verdiende 0-3 zege in onze STEENGOED Arena, sloeg hun coach Christophe Achten nagels met koppen: “Dit jaar kan elke ploeg op plaats twee of plaats zeven eindigen”.

De rangschikking spreekt inderdaad boekdelen. Roeselare steekt er bovenuit met 16 punten, maar ook Knack had het aartsmoeilijk tegen zowel Waremme (nummer 7!) en verloor zowaar van Menen (nummer 8!).

Vijftig jaar terug: het gedenkwaardige tornooi

In de dagen van 7 tot 9 december 1973 organiseerde Mavoc Maaseik het prestigieuze EUROPATORNOOI Jan KLAPS in de sporthal van Neeroeteren.

De deelnemers waren gerenommeerde Oost-Europese topclubs, waaronder Steaua Bukarest, Lokomotiv Plovdiv, Slowan Bratislava en Vasas Budapest. Vijftig jaar terug bekleedde Oost-Europa een vooraanstaande positie in de wereld van het volleybal.

Dit toernooi werd geïnitieerd ter nagedachtenis aan onze volleybalinternational Jan Klaps, die op slechts 20-jarige leeftijd overleed tijdens de Europese kampioenschappen in Roemenië op 2 november 1963.

De overwinning in het toernooi ging naar Steaua Bukarest, dat in de finale het Bulgaarse Plovdiv versloeg. Ondanks een autoloze zondag bleek het toernooi een groot succes, waarbij de vonk van het topvolleybal oversloeg op degenen die voor het eerst in aanraking kwamen met deze sport.

TRIXXO Volleybalcup Finales - Save the Date!

<p>Foto Patrick Martens</p>

Voor het tweede opeenvolgende jaar is VC GREENYARD Maaseik de trotse organisator van de Limburgse bekerfinales '24.

Noteer alvast in je agenda: paaszaterdag 30 maart en paasmaandag 1 april, beide dagen gevuld met spannende wedstrijden in de STEENGOED Arena.

De TRIXXO Volleybalcup finales beloven opnieuw een hoogtepunt te worden voor talloze Limburgse volleyballers, hun ouders, grootouders en fanatieke supporters. Reserveer deze twee dagen en zorg dat je niets mist van dit groot volleybalevenement.

Wij wensen alle teams veel succes in de voorrondes, en wie weet ontmoeten we elkaar tijdens het paasweekend in de STEENGOED Arena.

Een speciale dank gaat uit naar onze sponsor, TRIXXO! Als u interesse heeft om partner te worden en hiermee onze jeugd wil ondersteunen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@vcgreenyardmaaseik.be of telefonisch op +32 89 56 26 78.

Samen gaan we er opnieuw een fantastisch volleybalfeest van maken!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Inhoud syndiceren

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments