Perin versus Perin in cruciaal duel!

Op zondag 4 februari staat GREENYARD Maaseik voor een uitdagende taak wanneer ze afreizen naar het Waalse Waremme, met als doel de kostbare 3 punten veilig te stellen en daarmee hun 3e positie te behouden. Het belooft een intensieve strijd te worden, aangezien Waremme momenteel in topvorm verkeert en de play-offs voor het eerst in hun geschiedenis binnen handbereik lijken te hebben.

Wat deze wedstrijd extra bijzonder maakt, is het broederlijke duel tussen de Perins - Martin van GREENYARD Maaseik en Pierre Perin van Waremme Volley. De twee broers staan op het punt om hun sportieve rivaliteit tot het uiterste te drijven, wat ongetwijfeld de spanning op het veld zal verhogen en de toeschouwers een boeiende wedstrijd zal bezorgen.

Voor degenen die deze unieke confrontatie live willen meemaken, wordt aangeraden om om 14u00 plaats te nemen op de tribunes van sporthal Pôle-Ballons de la Province de Liège - Chaussée Romaine 67 - 4300 Waremme.

Met slechts 85 km afstand van onze STEENGOED Arena, is het een korte reis die je een onvergetelijke zondag vol volleybalplezier belooft.

Alle GREENYARD supporters worden opgeroepen om massaal aanwezig te zijn en hun team luidkeels aan te moedigen. Laten we samen gaan voor de overwinning!

 

Agenda

Zondag 4 februari om 14u00 Waremme Volley - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 7 februari om 18u00 Fenerbahçe ISTANBUL (TUR) - VC GREENYARD Maaseik (1/4 CEV Cup)

Zaterdag 17 februari om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Zaterdag 24 februari om 20u30 Decospan Menen - VC GREENYARD Maaseik

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments