Mooie liedjes…

<p>Foto ZUPP</p>

Het was best lang geleden dat we nog eens tegen Knack Roeselare verloren, maar mooie liedjes blijven niet duren (zei ons moeder zaliger altijd). Vroeg of laat zou dit gebeuren. Niks aan te doen, wijze lessen trekken en de draad weer opnemen: nu woensdag al!

Woensdag komt BDO Haasrode Leuven op bezoek voor de terugwedstrijd in de kwartfinales van de Beker van België. Ginds werd het vorige week kort en goed 0-3. Dit zou dus geen enkel probleem mogen vormen, maar volleybal blijft een verraderlijk spelletje. Is de teleurstelling verwerkt?

Coach Kris Eyckmans zal zijn mannen allicht inpeperen dat Maaseik nu een 'gewond dier' is, dat dit een unieke kans is enzovoort, enzovoort, enzovoort. En het klópt natuurlijk dat focus én zelfvertrouwen woensdagavond broodnodig zullen zijn: een sukkelmatch zou de slechtst mogelijke aanloop zijn naar komende zaterdag! Vocale steun is zeker welkom!

Zaterdag gaat het immers weer om de competitie. Dan krijgen we het razend ambitieuze Lindemans Aalst over de vloer, dat zich meer dan ooit tussen of zelfs voorbij Maaseik en Roeselare wil wringen. Aalst liet net als wij nog maar een paar setjes liggen maar ging op de openingsdag koudweg met 0-3 winnen in Menen...

Coach Johan De Voghel beschikt over een goede en brede kern met o.a. oude bekende Martijn Colson in topvorm, een paar Polen en op de opposite de indrukwekkende Zweedse international Fredric Gustavsson die week na week de Star of the Game in de wacht sleept.

Kortom: op zaterdag 17/11 wordt in de STEENGOED Arena allicht het eerste echte topvolleybal van het seizoen 2018-2019 geserveerd!

 

Agenda

Woensdag 14 november om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Haasrode Leuven (1/4 BK-België)

Zaterdag 17 november om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst

Donderdag 22 november om 19u30 BERLIN Recycling Volleys (GER) - VC GREENYARD Maaseik (CHL - LR)

Zondag 25 november om 14u00 VBC Waremme - VC GREENYARD Maaseik

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments