1960-2020, Bijna verzopen én vermist …

Met Vital als trainer trokken we op stage en toernooi in de buurt van Avignon. We logeerden in stacaravans op een camping. Vital had als teambuilding de afdaling van de Ardèche geregeld. Fons en ik zouden halfweg zorgen voor een picknick.
Dragan Radovic had het niet zo begrepen op water en moest onder lichte druk overtuigd worden. Hij mocht in de kajak bij Luk Beesmans die al meer gekajakt had. Maar de eerste boot die omkieperde, was ... yep, de boot van Luk en Dragan. Wie er toen bij was, noemde Radovic de rest van het seizoen Kajakovic.

Halfweg was er dus picknick, maar Mory Sidibé was zó onderkoeld dat hij de strijd daar moest staken. In het busje moest de verwarming op volle kracht om hem weer in orde te krijgen …
Op de eindbestemming misten we Kevin Klinkenberg en André Eloi. Alle gsm's waren echter op de camping gebleven, zodat contact niet mogelijk was. Terwijl Brecht met het ene busje proppievol spelers naar de camping reed, begonnen we met het andere busje aan de zoektocht. Terug naar de vertrekplaats, maar daar was niemand meer. Naar het kantoor van het kajakbedrijf: geen kat. Naar de picknickplaats: niemand. Uiteindelijk kregen we een mobiel nummer van de verhuurder en werd ook de politie ingeschakeld.

Iets later vernamen we dat Kevin en André na de picknick wel vertrokken waren, maar kort daarna opnieuw waren omgekieperd. Ze waren teruggekeerd naar de picknickplaats om daar die 'klote-kajak' in te leveren. Nog wat later kregen we een verlossend telefoontje van pa Klinkenberg. Kevin had hem vanuit een café gebeld met de vraag Vital te bellen en 'm uit te leggen waar ze waren. Daarna waren ze richting eindbestemming gelift maar ietsje te ver uitgestapt, zodat we elkaar nét gemist hadden toen wij op zoek vertrokken.
Enfin: eind goed, al goed. En op de camping stond een lekkere spaghetti voor ons klaar ...

(Ivo Rutten)

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments