Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Pupil van de match: Ferre Voorpyl, zaterdag 06/11 in de STEENGOED Arena

Mijn naam is FERRE VOORPYL.

Lengte: 1.50m, Leeftijd: 11j .

Hobby’s: volley, trampoline springen, freerun en gamen.

Ik heb een zus Kyara van 14j, zij danst enorm graag en doet dit ook als hobby, en een zus Eline maar deze is nog maar 1j oud. Dan heb ik ook nog 2 plus-broers. Staf van 17j zijn hobby is tekenen en Kamiel van 14j zijn hobby is rugby. 

We hebben 3 honden Jady, Honey en Paulette, bij papa heb ik 3 katten, Loenie, Snuffie en Lana.

Ik ga naar “De Wissel” in Opitter en zit daar in het 6de leerjaar bij meester Raf. We zitten met 14 per klas, en er zijn 2 zesdes. Als we met beide klassen samen zitten zijn we met 28 leerlingen. Mijn lievelingsvak is lezen., het minst leuke vak vind ik Turnen.

Vermits ik in Neeroeteren woon en naar Opitter naar school ga en er lange tijd geen fietspad was, brengen mama en papa mij naar school met de auto.

Het allerliefste eet ik de fitmacaroni (dat zijn zoete aardappelen en bloemkool en witte saus met kippenblokjes in de oven). En ik ben geen fan van witlof.

Ik kijk enorm graag naar Naruto Shipudden en Boruto en qua films ben ik toch een Pokemon filmfan. Ik lees heel graag de boeken van “Het leven van een loser”

Ik deed aan Freerun en wilde graag een teamsport doen, maar niet zo de typische voetbal of zo. Toen kwam ik op volleybal, we zijn komen kijken en ik heb me dan ingeschreven. Super leuk om te doen, ik ben misschien wat laat begonnen met volleyballen maar ik wil niets liever doen dan volley.

Persoonlijk ken ik niemand van de eerste ploeg. Ik heb nog niet de kans gehad om hen te ontmoeten. Maar ik ben uiteraard fan van Ferre REGGERS , hoe kan het ook anders, en omdat ik zelf met nummer 9 speel was ik altijd fan van Pieter maar dat is dan nu Veeti NIKKINEN geworden.

Tot zaterdag !!

(MC)

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be